torstai 22. toukokuuta 2014

Kevätjuhla.

Torstai. Melkein jo perjantai. Aurinko hellii. Kevätjuhlapäivä.
Päivän löytö oli sandaalit esikoiselle. Hän oli kovasti jo puhunut minulle varvassandaaleista, ja tänään hauskat sellaiset tulivat vastaan. Nimittäin nämä sandaalit lähtivät muutaman euron hinnalla mukaan Lidlistä. Kovasti oli kaikkea jalkapalloteeman mukaisesti, mutta värinsä puolesta nämä puhuttelivat eniten. Kaikkea sitä voikaan tuosta kaupasta löytää! Hauskat varvastossut, eikö vaan?Tänään on se päivä, kun suvivirsi kaikuu ja vietetään virallisia kevätjuhlia sekä koulussa että eskarissa. Taidankin lähteä valmistautumaan juhlamenoihin. Neidit vetäisivät päällensä söpöt mekot, esikoinen Zalekuan pitsimekon ja juniori Marimekon ihanan punaisen mekon. Mitäs ihmettä minä keksin päälleni? Nyt etsimään jotain sopivaa..

Mukavia kevätjuhlia sinne muillekin!

2 kommenttia:

  1. Meillä tultiin juuri eskarin päättäjäisistä. Ihanaa mutta niin haikeaa. Kukkakaupan kautta sandaali ostoksille mentiin hoidon jälkeen ja sitten juhliin, eli kutakuinkin saman moinen päivä meillä ja teillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa, siellä myös. Mä kävin ostamassa ruusuja kanssa työpäivän päätteeksi, jotka annettiin hoitajille. Haikeaa tämä kyllä on <3

      Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3