tiistai 13. toukokuuta 2014

Kahvia ja kynttilöitä.


Tänään hyödynsin päivän taukohetken, ja menin kahville. En vain ajatuksissani, vaan ihan oikeasti. Pieni irtiotto työpäivästä ja ajatusten nollaaminen. Minun vakiokahvipaikaksi Jyväskylän keskustassa on tullut Miriam´s. Aivan ihanan kaunis kahvila ja pöytiin tarjoilu, ja valikoimaa kyllä löytyy - kaikenlaisia herkkuja. Itsellä tahtoo tuo rahkajugurtti Miriam´sin itsetehdyllä myslillä olla aika vakio, vaikkakin macaronsit ja kuppikakut hyllyillä huutelevatkin. Puhumattakaan kuinka herkullisen näköinen heidän korvapuusti onkaan tomusokerihunnulla..

Oletkos sinä Jyväskylässä pistäytynyt
tässä kahvilassa?


Tänään oli esikoisen luisteluseuran päätöstilaisuus, jossa oli myös kahvitus ja palkitseminen. Monta nuorta lupaavaa luistelijaa sai erilaista kiitosta antaumuksesta harrastukseen sekä kehityksestä. Me veimme valmentajalle kiitoksena ruusun, ja kuinka kaunis ruusu olikaan - puhtaanvalkoinen iso ja mahtavan kokoinen. Olisin mieluusti tällaisia ruusuja ottanut omaan kotiinkin maljakkoon.Ulkona on ollut melkoisen sateinen päivä. Jostain syystä mieli on ollut maassa, ja tuntunut ettei ole saanut mitään aikaan. Illan ruuan päätin noutaa intialaisesta ravintolasta, ja sisällä sytyttelin sateisen kelin kunniaksi kynttilöitäkin palamaan. Pieniä iloja sateiseen päivään siis. Ja lohdutuksena sateiseen päivään toimii uutiset ensi viikolla saapuvista hellekeleistä, jee! Mahtavaa että vihdoinkin voi jättää takit kotiin ja sujauttaa paljaat jalat kenkiin, pääsee eroon sukkakaudesta. Itse kuulun niihin ihmisiin, jotka vetää sukat heti kotona pois jalasta ja tallustelen paljain jaloin. Kesäisin onkin ihanaa hipsutella ballerinoilla paljasjaloin. Talvellakaan ei aina kenkiin satu sukat jalkaan, varsinkaan lyhyillä matkoilla. Ihme paljasjalkainen joo, mutta tässä asiassa olen aivan kuin isäni..

Vieläkö sielläkin palaa kynttilät?

6 kommenttia:

 1. Herkullisen näköinen annos! Samaa minäkin odotan eli kesää ja lämmintä! Jospa se lämpö tosiaan tulisi ensi viikolla, I hope so....Kivaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Mitä voisi antaa miesopelle ennen kesälomalle jäämistä? Mietin että kaipa miesopellekin voisi kukan viedä? Vai mitä ideaa olisi ehdotella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki minun mielestäni miesopelle voi kukkia viedä, miksei. :) Tai sitten opelle voi viedä vaikka suklaata.

   Poista
  2. No näinpä. Pitää kysyäkin pojalta että kumman hän haluaa viedä. Kiitti vinkistä.

   Poista
  3. No eipä mitään :) mukavaa päivää sinne, täällä paistaa aurinko?!

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3