sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Ilmoja pidellyt.

Onpa ollut viikonloppu, ja mitkä ILMAT! Huh huh sentään. Täällä Keski-Suomessa on nähty viikonlopun aikana kaikki mahdolliset sääilmiöt : aurinkoa, tuulta, vesisadetta, räntää, rakeita ja lunta. Pihahommia tuli puuhailtua ja kerrospukeutuminen, sekä sateenkestävät vaatteet olivat kova sana.

Onko muuallakin ollut näitä sääilmiöitä?


Lauantaille oli tarjouksessa kuorike, jota riensimme hakemaan - joka vuotinen hommani tämä kuorikekuorman levittäminen pensasaitojen juurelle. Nyt kuorike oli sen verran märkää, ettei se lennellyt ihan kaikkialle ja sitä oli helppo työstää. Varastosta esiin lapio ja kottikärryt, ja eikun kärräilemään pensaiden juurille. Tässäkin hommassa ennätin useammat vesi-, räntä- ja raesateet kokemaan. Mukavaa hyötyliikuntaa kyllä ulkona pihalla puuhaaminen, ja kuinka hyvä mieli siitä tuleekaan - ja mitä kaikkea ideoita pihan suhteen sitä rupeekaan ajattelemaan. Saapa nähdä mitä kaikkea innostun kesän tullen puuhaamaan pihapiirissä..Päätimme neitien kanssa lähteä kaupungilla pyörähtämään, aika monesti sunnuntai on sellainen päivä jolloin sinne pääsemme porukalla. Esikoinen kaipaili pidemmän mallista takkia itselleen, ja sitä metsästimme keskustan kaupoista, ilman tulosta. Takki ei saisi olla softshelliä, eikä sellaista liukasta kangasta vaan ihan kankaan tuntuista. Ja toisaalta saa se ollakin hiukan liukas materiaali. Ja pitkä sen ainakin pitää olla. Enää en minäkään pysynyt mukana millainen sen takin oikeasti olisi pitänyt olla. Kuitenkaan ihan tyhjin käsin emme tältäkään reissulta tulleet, mutta pienin ostoksin kuitenkin.Kotiin tullessamme kodin täytti ihana pullan tuoksu. Mieheni oli leiponut pari pullapitkoa ja voisilmäpullia. Aika mahtavaa. Saimme nauttia päiväkahvit kera uunituoreen pullan.


Mites sun viikonloppu on mennyt?

2 kommenttia:

 1. Täällä Oulussa oli sama homma, välillä paistaa välillä sataa lunta, räntää, rakeita ja vettä, voiko tämä edes olla mahdollista?
  Meillä oli myös tänään takin metsästys ja onneksemme se löytyikin pojalle.
  Kirpparilta tein niin mahtis löydön, että siitä voinkin pitkään olla onnellinen.
  IHanaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana löytö sulla tosiaan <3
   Ihanaa alkavaa viikkoa sinne myös, jospa jo alkaisi lämpenemään!

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3