tiistai 20. toukokuuta 2014

Fun day.

Onko parempaa tapaa viettää perheenä aikaa kuin viettää aurinkoisessa kelissä Linnanmäellä? Näin me vietimme sunnuntain, ja mukavaa oli! Minäkin uskaltauduin muutamiin laitteisiin, kuten vanhaan vuoristorataan. Viimekin vuonna vietimme päivän Lintsillä, ja se on kyllä yksi kivoimpia huvipuistoja Suomessa. Toinen suosikkipaikkamme on Särkänniemi, liekö tämä vuonna pitää käydä jo muitakin kurkkaamassa - Tykkimäki tai muu vastaava..

Koska sinä olet viimeksi ollut
Linnanmäellä? 
Ja kyllä, neitien oli hattaraa saatava. Melkoiset jättihattarat Linnanmäellä olikin.
Hurjimmissa laitteissa oli pituusrajana 140cm, joten esikoinenkaan ei kaikkiin laitteisiin päässyt mihin olisi halunnut. Ilman itkua kuitenkin tästä selvittiin, ja oikeastaan koko reissu oli hymyä täynnä (paitsi paluumatka autossa kotiin). Itse kun taas en ole mikään innokas laitehirmu, niin minustakaan ei saanut seuraa hurjiin pyörityksiin. 

Tunika - Marimekko
Farkut - Vero Moda
Kengät - H&M
Laukku - Louis Vuitton
Kaulakoru - Kalevala Koru

Se on muuten aika uskomatonta, kuinka sitä lapsille kyllä varaa kaikenlaista vaatetta kelien mukaan mutta miten sitä itsensä osaakin niin väärin pukea?! Nimittäin sunnuntai oli ensimmäinen todellinen hellepäivä, ja farkut ja Marimekon tunika oli aivan liikaa. Olisinpa ollut niin viisas, että itsellekin varannut mukaan kevyempiä vaatteita. Aika väsyneitä taidettiin kaikki päivän päätteeksi olla, automatkalla minä taisin vetäistä pisimmät päikkärit..Ja kuinka kaunista Linnanmäellä olikaan. Luonto oli vihreä ja tulppaanit kukkivat. Oli lähes mahdoton vastustaa kiusausta ottaa kuva kukkaloistosta. Jollain tavalla mieleeni hiipivät muistikuvat Tanskasta, Legolandista. Se vasta onkin upea paikka! Oletko kenties sinäkin käynyt Legolandissa?Kotona odottivat kesäiset puuhat, ja tämän vuoden ensimmäinen ruohonajo. Voi sitä iloa ajella nurmea ilta-auringossa sekä vastaleikatun nurmen tuoksua. Meidän ruohonleikkurilla on jo ikää, ja monta vuotta ollaan puhuttu keräävästä leikkurista, mutta vieläkään sellaista emme ole hankkineet. Nyt erityisesti se tuntuu ajankohtaiselta, nimittäin Zorro saa hyvin helposti valkoiseen karvaansa ruohonvihreää väriä..Joko teillä on ruohonajokausi korkattu?
Tykkäätkö sinäkin vasta-ajetun
nurmen tuoksusta?

4 kommenttia:

 1. Mie olen tainnut viimeksi käydä Linnanmäellä lapsena mutta tånä kesänä saatamme piipahtaa sinne koko perheellä.
  Nurmea ei olla ajettu kun ei se kunnolla vielä edes viherrä. Eilen siivosin vihdoin terassin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sehän olisi kivaa, että kävisitte Lintsillä. Hesassa on paljon kyllä nähtävää, ja Korkeasaari kiva paikka picnicille myös :)

   Poista
 2. Linnanmäki on kyllä kiva paikka ja varsinkin kun sinne harvoin pääsee, niin siinä säilyy hohto! Sunnuntaina sää kyllä helli meitä ihanasti! Kivoja kuvia olt ottanut! Mukavaa tiistaita sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Kuvat on aina vähän niin ja näin, kun minä kuvaan. Osan kuvista miehenikin kuvasi. Kivaa viikkoa sinulle, lämmintä sellaista!

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3