tiistai 6. toukokuuta 2014

Etukoodi sinulle.

"Our mission,
to give children and families around
the world happy and healthy feet."
( Crocs )


Ovikello soi ja paketti saapuu. Sisällä uudet Crocsit, minulle. Valinnan vaikeutta oli tietenkin, mutta pitäydyin ensivaikutelmassa - mikä ensimmäisenä miellytti minua ja mitä mieluiten olisin mukaani liikkeestäkin napannut. Tämä malli on nimeltään duet busy day ja aivan ihana jalassa! Harmikseni en ole vielä ennättänyt näitä ulkoiluttamaan ulkona, koska viikonloput ilmat oli mitä oli..

Mitäs tykkäät valinnastani?

Mikä malli on sinun lempparisi?


Postaus tehty yhteistyössä Crocsin kanssa. Ja ilonani on tarjota teille myös Crocseille alekoodi käyttöön, mikäli kaipaat kesäksi uutta paria kaappiin tai siis käyttöön! Tarttetko ehkä itse uudet Crocsit? Entäpä muut perheenjäsenet? Ainakin meidän perheessä jokaiselta löytyy ainakin yksi pari Crocseja ja lasten lemppareita, koska ovat niin uskomattoman kevyitä jalassa. Käy kurkkaa omat suosikkisi sivulta CROCS.

Crocs tarjoaa alennusta valikoimastaan lukijoilleni -20% koodilla HENNA20.
Alennus lasketaan ostosten loppusummasta ja koskee myös jo alennettuja tuotteita. Alennuskoodi on käytössä 6-8.5.2014 joten kipinkapin hyödyntämään tilaisuus! :)  

4 kommenttia:

 1. On kyl sen näköiset kengät että varmasti on hyvät jalassa. Itse haaveilen crocsin kumppareista. Niitä olen saanut ystävältä testailla ja ne on ihanan kevyet ja hyvät jalassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihanat jalassa!
   Nyt sitten hankkimaan kumpparit, aletuotteistakin tulee tuo -20% etu :)

   Poista
 2. Kivan näköiset kengät olet valinnut! Kävin kurkkaamassa nettikauppaa, ja wau millasia malleja siellä on! On tullut roimasti lisää vaihtoehtoja, perusmallien lisäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin wau, mä tykkään myös! Eikun etua käyttää :)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3