maanantai 5. toukokuuta 2014

Erilainen keksipurkki.

Viikonlopun mainoslehtisistä juniori bongasi muumikeksipurkin, joka piti jo eilen sunnuntaina hakea - mutta unohdimme, joten korjasimme tilanteen heti tänään työpäivän ja eskarin jälkeen. Kyseessä on siis 100vuotis-juhlakeksipurkki, ihana peltinen sellainen. Sisällä on perinteisiä muumikeksejä, mutta voisin hyvinkin ajatella ystävillekin viemisinä tällaisia purkkeja.Eiks ookkin söpö purkki?


Purkin sisällä perinteisiä muumikeksejä, tosin tässä kuvassa niitä on taineet neidit jo maistella useammat kuin parit kappaleet. Purkki oli täynnä keksejä, joka ei siis tästä kuvasta juuri käy ilmi. Voihan herkkusuut! :)Saimme kutsun 5v-synttäreille, ja sainkin työpäivän taukohetkenä idean etsiä lahja synttärisankarille. Ja hienosti se löytyikin, hyvin kesäinen teemaltaan. Ihania juttuja olikin kaupat pulloillaan tytöille, erityisesti erilaisia kukkapantoja on valtavasti tarjolla. Sellainen lähti mukaani Lindexiltä, ja samaan teemaan sopiva rannekoru perhoskoristeilla Kappahlista. Ja olipa muuten vastustelemista ettei omille neideillekin lähtenyt mukaan ostoksia Lindexiltä. Ja entäpä tämä pinkki laukku Kappahlista - söpö sekin! Eikös vaan? Jännitin hiukan kotiintullessa liekö juniori haluaisi myös tällaisen laukun, mutta ei kuulemma tykkää - lälly. Okei, tyttömäisen söpön lälly. Todellinen kesäkassi. Muistelen että ehkäpä omassa lapsuudessakin oli tämäntyylisiä laukkuja? Miten musta tuntuu että mulla on ollut jokin tällainen muovinen laukku itsellänikin?

Ulkona paistaa aurinko, joten lähdemme suuntaamaan kohti kirjastoa. Juniorilla olisi pari kirjaa palautettavana ja esikoisella taas muutama kirja mielessä, mitä lähdetään lainaamaan. Tästä päivästä tuli harkkavapaa neidin polvikivun vuoksi, joten pyhitetään se kokeisiin treenamisella ja kirjastokäynnillä.

Aurinkoista maanantaita! 

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö vaan :) Ne 100v arabiat muumipurkit on myös ihania, samaa materiaalia kuin muumimukia. Hyvänhintaisiakin..

   Poista
 2. Meiltäkin löytyy kaikenlaisia peltipurkkeja joka lähtöön. Neiti ehdotteli eilen taas kirpparilla uuden purkin ostoa, olisiko peräti ollut jokin muumiaiheinen. Purkit ja purnukat on kivoja juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin :) Mä metsästin pitkään hyväkuntoista punaista pauligin peltipurkkia ja sekin löytyi kirpparilta. Välillä käy tuuri, vaikken kirppareilla juuri kierräkään.

   Poista
 3. Hei! Mistä kaupasta noita muumipurkkeja saa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, Jyväskylässä näitä oli minimanissa. Keksihyllyllä. Mutta voihan näitä löytyä ihan marketeistakin:)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3