maanantai 12. toukokuuta 2014

Break.

Mitähän sitä tekisi pienellä tauolla työpäivän aikana? Menisi syömään tai istumaan kivaan kahvilaan? Ehkäpä, mutta en minä tänään niin toiminut. Vaan suuntasin H&M:lle hiukan kiertelemään ja tuhlaamaan aikaa, päätös takana etten yhtään vaatetta osta. Ja en ostanutkaan, mutta tyhjin käsin en silti selvinnyt ulos. Ja sekös oli yllätys? Miten mä osaankin olla niin taitava että alintajuntani kanssa teen yhteisdiilin ja kierrän päätökseni aina jollain tapaa? Eihän kengät olekaan vaate?  


Nämä kengät olivat jotenkin niin kivannäköiset ja mukavan simppelit yhtäaikaa, sekä oikea kokokin löytyi. Koska alkaa kesäkausi olemaan niinkuin nyt ajankohtainen, niin nämä tulevat varmasti olemaan työpäivissänikin jalassa. Ja näillä jaksaa tallustaa koko päivän, sekä ovat varmasti hyvät ajella autoakin.

Mitäs tykkäät?


Kuvassa näkyy myös uusin huivihankintani, on se vaan kaunis koralli. Ihanan keväinen ja kevyt. Sen sijaan tämän päiväinen ilma on ollut ihan jotain muuta kuin ihanan keväinen ja kevyt, vaan sateinen! Voisi jo minun puolestani sateet lakata ja tulla se aurinko esiin, kyllä täällä ollaan valmiina. Samoin kuin pihanurmi näyttää siltä että viikonloppuna olisi hyvä hiukan ruohonleikkuria sille näyttää. Eli aurinkoa tälle suunnalle, kiitos! :)

Kivaa viikkoa sinulle!

6 kommenttia:

 1. Kauniit kengät, kiva yksityiskohta tuo kultainen laatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minunkin mielestä, enkä voinut jättää kun huusivat niin kovasti.. ;)

   Poista
 2. Minä odotan että balleriinojen aika koittaisi. Huivi on kyllä niin ihanan värinen. Jonku puseron haluaisin tuon värisenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tallustelen jo tänään näillä kengillä, vaikka taivas vähän näyttää siltä että kumpparit olisi parempi valinta. No sitten vaihtuu kengät ;)
   Huivi oli ihan vastustamattoman värinen kyllä,Helsingistä bongasin vaan en ostanut sillä reissulla niin pitihän se erikseen tilata :)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3