lauantai 10. toukokuuta 2014

Action for saturday.

Lauantai. Rauhallinen aamu, kahvikupillisen kanssa pitkä tovi keittiönpöydässä. Päivänlehdelle oma hetki, jota hetkeä viikon arkiaamuina ei minulle löydy. Pohdimme aamiaisella mitä tekisimme tänään, ja päätimme heti aamusta suunnata koirapuistoon ulkoilemaan. Harmiksemme koirapuistossa ei kuitenkaan ollut muita koiria, joihin Zorro olisi tehnyt tuttavuutta ja leikkinyt. Sen sijaan juoksimme kyllä aitausta pitkin poikin Zorron kanssa, ja leikimme piilosta. Ulkoilma tekee kyllä hyvää, ja vapaana leikkiminen on koiralle sitä jotakin. Koirat olivat kaivaneet aitauksen sisällä sinne tänne kuoppia, ja juniorilla oli hauskaa hyppiä niiden yli ja niissä. Kuvitella että olisiko niissä tunneli, jos niihin hyppäisi? Ei ollut tunneleita, mutta hauskaa kyllä.


Muutama "asennekuva" piti myös ottaa lähellä olevien sprayksien edessä. Ihan hienoja teoksia siellä olikin betoniseinässä. Mutta ihan sellaisia normaaleja kuvia minusta taikka juniorista emme saaneet aikaan..Niin, ja vierailimme puistoilun jälkeen lelukaupassakin. Niitä paikkoja jonne on kiva mennä tuhlaamaan aikaa, ja jossa helposti rahankin tuhlaaminen onnistuisi. Ostosten suuruus tänään ei päätä huimannut, kolme euroa riitti. Mutta jotenkin mieheni kanssa meihin iski lapsivaihe päälle ja innostuimme kokeilemaan erilaisia naamioita. Eikun mieheni sen homman aloitti, ja pitihän sitä jatkaa.. Ja ihan yhtä tyhmiltä ne päässämme näytimme, kuten allaolevassa kuvassa annan esimakua. Kuitenkin saimme melkoiset naurut aikaan! Saatan vielä yllättää joku päivä, ja hakea naamion ja takanaolevan puvun kotiin - no ei kai sentään. :D


 
Ihan Turtles-ainesta? Hah!:)

Suuntasimme keskustaan kävelykadulle, jossa nautimme päiväkahvit ulkoterassilla. Sain myös äitienpäiväruusun kotiinviemiseksi. Kävelykadulla oli monenlaista kojua ja tunnelmaa, tänään starttasi Jyväskylän seudun pyöräilyviikko. Tapahtuman avaajana ja pääesiintyjänä oli Jukka Poika, jota tietenkin olimme katsomassa. Itse aikamoisesti tykkään Jukka Pojan biiseistä ja taisinpa tuollakin esitetyt kappaleet osata ulkoa.. 

Ja mitä keikka olisi ilman nimmareita? Tietenkin neidit halusivat myöskin nimmarit, minulla itselläni sellainen löytyy jo ennestään eräästä levystä.. Mutta sainpa yhteiskuvan Jukka Pojan kanssa aiemmin päivällä napattua. Nimmareiden kanssa suuntasimme kotiin iltapuuhiin, tai oikeastaan meillä alkoi neidit ja mieheni leipomaan kakkua - tai siitä taikinasta taisi tulla kaksikin kakkua. Ihan tarkkaa en tiedä millaista kakkua mahtaa olla tarjolla, mutta aika varma olen että sänkyyn sitä aamulla tarjoillaan.. Ja ainakin kortit taitaa olla tehtynä, ja liekö varastossa vahingossa bongattu ruusu mahtaa olla minulle? Sentään juniori on malttanut aika hissukseen olla lahjapuolesta, vai voiko olla ettei lahjaa olekaan tulossa? Eipä sillä, työstressi ja väsymys tuskin minusta on tehnytkään mitään vuoden äiti- tittelin ehdokasta. Mutta sitä äidinrakkautta lapsiaan kohtaan ei osaa sanoilla kuvailla, se on mittaamatonta.
Nyt kuitenkin seuraamaan Euroviisuja, ja voi gaad millaisia esiintymisiä, esimerkiksi Puolan esitys taikka se parrakas nainen. Kai nyt pitää tapittaa istua sohvalla ja katsoa nämä kilpailut vain, ja pitää peukkuja Suomelle!

Mitäs siellä on puuhattu?
Katsotaanko sielläkin Euroviisut?

2 kommenttia:

  1. Hauskoja hassuttelukuvia. Itselläkin on tulossa hassuttelukuva ennen eilistä keikkaa, se jopa onnistui ihan hauskasti kun ei ollut liian tosissaan kuvauksen kanssa :D
    IHana Jukka Poika.
    IHanaa äitienpäivää

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3