torstai 15. toukokuuta 2014

13 plussaa.

Sun. Tai summer<3 kuten esikoiseni tämän päiväisen ilman ilmaisi. Kaunis aurinkoinen päivä ja lämmintäkin oli jo reilut 13astetta plussaa. Tänään virittäydyin koko kroppani voimin hetkeksi takapihalle aurinkoon riippukeinuun. Jotenkin tuntui että olin energiaa täynnä, ja ajatukset kesäkukkiin oli vahvasti jo mielessä, puhumattakaan terassien öljyämisestä.. 


Työpäivän jälkeen ohjelmassa oli myös reippailua ystäväni kanssa Jyväsjärvellä, ja kuusi kilometriä taittui meiltä hienosti - tahti taisi olla kohdallaan, sillä pystyimme puhumaan koko matkan ajan. Olen painanut mieleen ohjeen "niin kauan kuin pystyisit puhumaan, on oikea vauhti". Lisälenkkiä oli illalla tiedossa Zorron kanssa illansuussa. Jospa tästä hiljalleen saisin taas samanlaisen innostuksen päälle kuin millainen viime keväänä minulla oli. Hyvä merkki tietenkin se, että tänään tuli jo kaupassa testattua useampaa lenkkarimalliakin jalkaan. Ulkoilussa on sitä jotakin, ja onnekseni mieheni tuntuu hyvin olevan mukana tässä - lupasi hankkia minun iphonelleni kotelon käsivarteen niin yksin liikkuessani voin ottaa tahtia puhelimesta. ;) 

Minusta on ihanaa kauniilla kelillä ulkoilla, ja mieluusti teen sen aivan itse. Omaa aikaa ja oma tahti. Eipä sillä, tänään oli hyvä lenkki ystävänkin kanssa - kummallakin sama tahtotila ja tavoite. Mieluummin itse liikun vastaavilla ilmoilla ulkona kuin menen sisälle liikkumaan, vaikka voisihan huonoilla ilmoilla käydä juoksumatolla kenkiä kuluttamassa. Hiljaa minä täältä sytyn taas liikkumaan, ja varmasti tahti paranee. Toistoja. Toistoja. En ole tainnut mainita, olen aloittanut juoksukoulun - oikea tekniikka onkin jännä juttu, tänäänkin huomasin monta väärää tekniikkaa vastaantulevilla juoksijoilla. Taitaa monella muullakin olla ongelmia esimerkiksi käsien asennon kanssa. Vaikkapa ei oma tekniikkakaan hiomatta kunnossa ole, taikka se minunkaan askel vielä kovinkaan kevyt tahdo olla. Lisävastusta tietenkin tuovat vuoden aikana kerätyt kilot. Jaiks. Iso harmitus. Miksi aikuinen ihminen ei osaa pitää itsestään huolta?


Oletko sinä ulkoliikkuja vai liikutko mieluummin sisätiloissa?

4 kommenttia:

 1. Kyllä se kesä sieltä tulee, hitaasti mutta varmasti. Suunnittelin jo hame vaatetusta lauantaille jos lähdemme Haaparantaan Ikeaan ostelemaan kalusteita. Luvassa olis tosi kiva ilma ja ajattelin että ballerinat ja hame voisi toimia tosi kivasti.
  Ulkoilu on kyllä ihan parasta. Eilen lenkkeiltiin naapurin sekä pikkulikkojen kanssa ja tänään menin polkemalla salille.
  Ihanaa kun huomenna on taas perjantai. Hauskaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kun on perjantai. Me suuntaamme sunnuntaina Lintsille!

   Poista
 2. Vähäkö sulla on ihanat, pinkit ulkoiluvermeet, tosi hyvä kuva susta. Vautsi, olet aloittanut juoksukoulun, olisi mielenkiintoista käydä itsekin, sillä kunnon parantuessa sitä alkaa itse aina miettimään myös sitä tekniikkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunnon kohotusta vielä tässäkin edessä. Tekniikka auttaa kyllä paljon. Eikä yhtään kipuja jaloissa eilisestäkään. Vähän nuo vaatteet puristaa, että työtä edessä..

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3