perjantai 18. huhtikuuta 2014

Yhteistä aikaa.

Pääsiäisvapaat alkoivat eilen siivoamisella. Mahtava fiilis kun koti näyttää ja tuoksuu puhtaalta. Varpaiden alla ei tunnu hiekkaa lattialla, ei ole tassunjälkiä laminaatilla. Edes sen hetken aikaa siistiä. Oma lempparipuhdistusaineeni on tuo Mummi&Minä- siivoussuihke sekä Tolun laminaattipesuaine. Näiden avulla koti varmasti tuoksuu ihanan puhtaalta! Siivouksen jälkeen olikin hyvä ryhtyä leipomishommiin..


Mieheni lähti käymään asioilla siivoukseni aikana, enkä pistänyt pahakseni - sitä helpompi on siivota, mitä tyhjempi koti sillä hetkellä on. Varsinkin minut saa ärsyyntymään, jos juuri pestyillä lattioilla kävellä tapsutellaan ja heti tehdään näin jälkiä. Joten koti tyhjä kun minä siivomassa - lopputulos ja fiilis bueno. Mieheni toi tulleessaan kauniin pääsiäisen värisen tulppaanikimpun.


Koska kiire ei paina, eikä ole mitään suunnitelmia - yhteistä aikaa neitien kanssa siis edessä. Meidän neidit on olleet aina kovia pukemaan roolivaatteita päällensä, ja varsinkin Putouksen hahmojen jälkeen meillä onkin nähty vaikka minkälaisia roolisuorituksia ja itsetehtyjä hahmoja. Koska pääsiäiseen kuuluu noidat, niin päätin kokeilla miltä Zorro näyttäisi huivi päässä. Meidän pääsiäisnoitamme. <3

Eiks ookkin söpö noita?Neidit puolestaan puuhasivat myös erilaisten asusteiden kanssa, ja kuvailivat innoissaan ulkona jotain videon tynkää. Mielikuvitus ainakin neidillä laukkaa ja yhdessä on mukavaa, hyvä niin! Ihan pienestä pitäen onkin meillä esimerkiksi vappuisin puettu päälle hassut vaatteet, ja ostettu erilaisia roolivaatteita - lisäksi päiväkodeissa on myös ollut aina teemapäivä, joihin on pitänytkin pukeutua. Suosittelen siis hankkimaan erilaisia hassuja asusteita ja roolivaatteita lapsille, niistä tulee monta iloa ja mielellään niitä kierrättää eteenpäinkin. Nimittäin on meilläkin ollut useampi prinsessamekkokin, milloin Lumikin mekko ja milloin Tuhkimon mekko. Puhumattakaan Halloween-teema vaaatteista, lisäksi löytyy erilaisia päähineitä, perukkeja ja pantoja. Monta hauskaa hetkeä näistä kaikista on syntynytkin!


Pääsiäiseen kuuluu myös ulkoilua Zorron kanssa, ja kävimmekin jo tänäaamuna tunnin reippailulenkin lähimetsässä. Metsästä löytyy upeita maastoja reippailuun, kauniin vihreää ja rauhallista, hiljaisuutta. Ja parasta se, että Zorro pääsee juoksemaan vapaana luonnossa ja itse haukkamaan raitista ilmaa.

Sydämellistä Pääsiäistä!2 kommenttia:

  1. Zorro on kyllä niin hurmaava siitä ei pääse mihinkään. Kauniita kukkasia. Kyllähän puhdas koti vaan on niin ihana. Ihanaa iltaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3