keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Vihertää.

Vaikkakin tämä viikko on melkoista hulinaa, ja tavan viikkoja päivän lyhyempi - on aina aikaa ihastella heräävää luontoa ja sen vihreitä sävyjä. Näin kävi eilen koivujen kanssa. Ihailin niitä, ja oli pakko napata tästä kauniista vihreästä sävymaailmasta muutama kuva. Parina päivänä on ollut pikkusateita, ja niillä on ollut luonnolle ihmeellinen vaikutus. Muutoin ulkoilma on selkeästi viilentynyt esimerkiksi viime viikosta, mistä se muuten johtuu että vapuksi aina tahtoo tulla viileää ja vesisadetta? Luonnon tapa hillitä vapun juhlintaa ja luonnon sotkemista? 

Vaikka eipä sillä, meillä ei ihmeitä suunnitelmia vapun varalle olekaan. Yhteistä aikaa ja ehkäpä vapputivolia. Viime vappuna taisimme olla picnillä ystäväpariskunnan ja heidän lapsensa kanssa, mutta tänä vuonna taidamme vapun viettää omalla perheellä. Tänään hankimme ilmapalloja ja serpentiinejä, ja neidit innoissaan niitä jo paikoilleen virittivätkin. On muuten ensimmäinen vuosi, kun tähän huusholliin ei tullutkaan isoja foliopalloja - neidit eivät enää niitä tahtoneetkaan. Niin ja eilen mieheni kävi hankkimassa esikoisen kanssa naamiaisasut tytöille, ja sainpa minäkin asun - joten eiköhän repäistä ja vedetä illalla asut päälle ja vaikka vähän discoillaan. Niin ja nyt on miehestäni kiinni, kuinka tyytyväisiä vappuilijoita täällä on, nimittäin hänen vastuulleen jätin siman ostamisen..

Mitäs siellä vappuna puuhataan? 

Sain melkein aikaan melkoisen ikäkriisin, kun sukulaisperheessä vietetään ylioppilaslakkiaisia toukokuun lopussa - ollaanko me tosiaan jo niin vanhoja? Uskallanko edes laskea montako vuotta omasta lakituksestani mahtaa olla? Voisiko siitä olla jo 15 vuotta? Niin ja jos ajattelee vuosia eteenpäin, niin viiden vuoden päästä esikoiseni pääsee ripille. Kannattaako näitä vuosia siis edes ajatellakaan? Olisiko kuitenkin parempi elää vain hetkessä ja antaa asioiden lipua murehtimatta miten vuodet vierii?


Jakku - Lindex
Raitamekko - Vila
Kaulakoru - H&M
Korvikset - Timanttiset

Mahtavaa vappua sinulle!

8 kommenttia:

 1. Sun ei ainakaan kannata murehtia vuosien vierimisestä, sillä näytät Kaunokainen mahdottoman nuorelta ;) Itsellä ei ole vappusuunnitelmia, nautin vain ylimääräisestä vapaapäivästä!

  VastaaPoista
 2. Tänään paistamme lasten kanssa munkkeja ja huomenna menemme kaupunkiin katselemaan vanhoja autoja. Aion kerrankin syödä niin paljon munkkeja kuin maha vetää. Nami. Ihanaa vappua Henna ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkit on kyllä hyviä, varsinkin kun juuri tuoreita ja pinta rapsahtaa ;)
   Ihanaa vappua sinne myös <3

   Poista
  2. Aah kun ne tosiaan olikin herkullisia. Söin kerralla kaksi enkä miettinyt hetkeäkään saisiko näin ahmia :)
   Huomenna voi sit taas elellä terveellisesti.

   Poista
 3. Ihanaa vappua kaunokainen :)
  Me vietetään huomenna perinteinen vappu brunssi naapureiden kanssa.

  terkuin. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa vappua sinne myös!
   Me suuntaamme huomenna vapputivoliin :)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3