sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

The day.

Päivä ystävyydelle. Tänään se on, Kuopion reissu, kahden ystäväni kanssa. Aikamoista luxusta arjen keskellä, ilman lapsia. Tätä on odotettu. Auton peräkontti on varalta tyhjennetty siihen kuntoon, että sinne mahtuu muovikasseja tai muuta löytöjä. Tai vaikkapa ystäväni Ikealta kaipaama kaappikin. Omalla kohdalla vaatekriisi odotti aamulla - mitä ihmettä laittaisin päälleni, ja mikään kun ei näyttänyt ollenkaan hyvältä.. 


Mutta uusi huivi lähtee kuitenkin reissulle mukaan - I like. On se vaan luonnossa paljon, paljon ihanempi. Ja pinkki sävy on kaunis, tyylikäs pinkki eikä sellainen yberpinkki. Hyvä hankinta siis, ja huivi kaikinpuolin vastasi odotuksiani. Mittasuhteiltaankin aivan bueno. Ensimmäisen Mulberryn huivin kotiutin talvella, talviversion, ja siihen ihastuin myös kovin. Ja voin vain antaa hyvää palautetta asiakaspalvelustakin. Talvihuivi oli laadukas, ja pehmeä ja mukava värimaailma. Kaksipuoleisuus on myös yksi hyvä juttu käytännöllisyyden kannalta, ja myös tässä huivissa toinen puoli on voimakkaamman värinen kuin toinen puoli. Vähän niinkuin kaksi huivi yhdessä. Ja kävipä niin hassusti talvihuivin kanssa, että se oltaisiin jopa haluttu ostaa minulta pois..

Mahdoitko arvata että
tämä löytyi paketista?


Kaivoin kaapeista kevätjuttuja, ja esiin tupsahti aikoinaan Lontoosta, Harroldsilta ostettu kassi. Ensimmäisen kerran Lontossa olin siskoni kanssa, jalat käveltiin kipeiksi ja ajeltiin kyllä metrollakin. Koettiin kaikki ne tärkeimmät, ja nähtiin mitä piti nähdä. Päätin pitää tätä ostosta eilen, ja aika passelin kokoinen kassi tuntui olevankin. Tuo on varmaan yksi niitä klassikoita, joita Harroldsilta myydään kenties eniten. Itseni mukaan ensimmäisellä Lontoon matkalla näitä tarttui kaksi, kun en osannut väriä valita. Musta ja Harroldsin vihreä. Kovin montaa kertaa ei kuitenkaan käyttöön saakka ole kassit päässeet, mutta ehkäpä aina välillä tulee sellainen hetki että voi yllättää itsensäkin..

Meillä on melkoisesti jo pääsiäistä puuhailtu. Juniori on kova askartelemaan ja erilaisia tipuja on pahvista ja kartongista on syntynytkin. Lisäksi omenapuiden leikkauksen yhteydessä muutama oksan pala päätyi neidin huoneeseen. Siellä oksienpaloista syntyi hauskannäköisiä lintuja. Kuulemma vain liimattavat irtosilmät puuttuivat, joten hänen piti hiukan käyttää luovuuttaan. Hienoja kuitenkin omasta mielestäni ovat! Eilen illalla sain aikaiseksi myös istuttaa rairuohon ja ohran kasvamaan, tänä vuonna niitä onkin kasvamassa useammassa astiassa. Monena vuotena on kokeiltu kasvattaa mitä erilaisissa astioissa rairuohoa, kuten skooleissa ja tarjoiluastioissa. Tänä vuonna kokeilen miltä rairuoho mahtaa näyttää kastehelmi-tuikussa. Isovanhemmille ja esikoisen opettajalle on myös omissa astioissaan kasvamassa rairuoho - mukava antaa sitten pääsiäisen korvilla.
Joko siellä muuallakin on
rairuoho kasvamassa?

10 kommenttia:

 1. Ihana huivi, odottelinkin jo mitä paketista löytyi! :)
  Mahtavaa ystäväpäivää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, huivihan se! :)
   Kiitos, hyvin päivä on alkanut. :)

   Poista
 2. Ihana huivi, tuo väri on kyllä ihan täydellinen :) Meillä ei ole vielä rairuohot kasvamassa, voi olla, että tänäkin vuonna haen ruohot sun muut suoraan kukkakaupalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Hanna, väri on kyllä niin täydellinen!

   Poista
 3. Todella ihana huivi, kanna sitä ylpeänä, on se sen arvoinen. Ihana huivi kaulassa ollaan tyylilyylejä niinkuin meidän tytär sanoo.
  Ihanaa sunnuntaita. Minä odottelen keskiviikko aamua, että pääsen juoksemaan kiinni ne ballerinat.

  VastaaPoista
 4. Reissu onnistui yli odotuksien, kiitos Henna Personal shopper assistant.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myös sinulle! Mahtava reissu! Kaikki ostoskassit mahtui peräkonttiin ja takapenkille! ;)

   Poista
 5. Kaunis väri, tuo kaksipuoleisuus on kiva asia tuossa huivissa, vaikka omassani en valkoista puolta ole juurikaan vielä käyttänyt (ehkä kesällä)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3