torstai 10. huhtikuuta 2014

Pientä näpräämistä.

Leikkimökistä tuli esille talven kätköistä myös muutama keraaminen ruukku. Päätin istuttaa narsisseja ruukkuun piristämään leikkimökin sisääntuloa, ja sitä omaa silmäänikin. Iskin narsisseja "vanhoihin" talven yön levänneisiin multiin, ja kun on kesäkukkien aika - sitten pesen ja laitan mullat kesäkukkia varten. Eiköhän tämä narsissi yhden pääsiäisen selviä tuossa ruukussa - varsinkin kun öisin on pakkasta, kestävät nämä keltaiset söpöt kukat pidempään hyvänä.  Viime yönä olikin pakkasta maltilliset -10astetta, mutta kyllä nämä kukat vielä hengissä ovat!Tältä neitien leikkimökki näyttää näin huhtikuussa. Seinällä pinkki postilaatikko mahdollisia posteja varten, ja söpöstämässä tunnelmaa. Eipä sillä, ainakin pari kirjettä on laatikosta löytynytkin. Kun bongasimme aikoinaan tuon pinkin postilaatikon Askosta, oli mielessämme heti leikkimökin seinä. Vähän sitä tyttömäisyyttä. Leikkimökki on meillä ollut alusta saakka, rakensimme sen, kun muutimme tälle alueelle. Se oli sellainen juttu, johon neidit olivat jo tottuneet aiemmassa kodissamme. Maalasimme mökin samalla maalilla, millä talommekin on maalattu niin istuu maisemaan hyvin. Lisäsimme mökkiin ikkunoille samanlaiset yksityiskohdat mitä talossamme ja rakensimme pienet kaiteet muistuttamaan talomme kaiteita. Perusmökki tämä kuitenkin on, mutta on siellä esikoinen "hätätilassa" tehnyt läksynsäkin - kun kotiavaimet ovat unohtuneet kotiin.. :) 
Vasta istuttamamme ohrat ja rairuohot ovat vauhdissaan kasvun kanssa - upeasti ovat kasvaneet. Istutimme myös mummille ja papalle, ja esikoisen opettajalle, omiin astioihin rairuohon kasvamaan - kiva viedä sitten pääsiäismuistona.Ja arvaatkaas mitä saimme eilen aikaan? Virpomisvitsoja, kyllä! Näpräsimme juniorin kanssa muutamia vitsoja jo, ja homma taitaa jatkua tänäänkin. Ihan kivaa hommaa ja värikkäitä risuja tulossa. Homman varjopuoli on se sotku, mitä pelkästään risuista lähtee saati se höyhenien pölinä pitkin pöytiä ja lattioita..

Joko te olette väsänneet virpomisrisut? Ja niin. Homma lähti mulla taas lapasesta eilen. Juniori huomasi Tigeristä ostamastani piipunrassipaketista kuvan silmälaseista, jotka oli valmistettu piipunrasseista. Ja arvaatkaas kenen piti kokeilla silmälasien tekemistä? Niin.. Tuli sitten tällaiset lasit tehtyä samalla. Pitihän niitä tietenkin kokeilla omaan päähänkin vaikka arvasinkin näyttäväni suorastaan idiootilta ne päässäni.Mitäs kivaa sinä olet puuhannut?

2 kommenttia:

 1. Tosi söpöliini mökki ja varsinkin sen postilaatikko. Meidän mökki odottelee vielä hetken lähemmäs kesää. Olen haaveillut uudesta terassikalusteesta, varsinkin kun viime kesänä terassimme sai kokoa kaksinverroin vanhaan terassiin verrattuna. Nyt vain olisi mukava kalustaa se uudestaan mutta on ne terassi kalusteet kyllä törkeän hintaisia.
  Teillä taisi olla saman tyylinen setti mitä mekin aluksi mietimme mutta päädyin vaihtamaan haluni polyrottinkiseen sohvaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kalusteet täysin sateen armoilla joka vaikuttaa valintaan hiukan. Ostimme oman settimme Askosta. Ja kyllä kalusteilla on melkoisesti hintaa, loppukesästä sai jo alesta ;)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3