perjantai 4. huhtikuuta 2014

Pajunoksia keittiössä.

Kävimme eräänä arki-iltana lähimetsässä seikkailemassa koko perheen voimin, ja juniorilla oli heti ajatus pajunoksien keräämisestä. Nappasimme mukaamme ison kimpullisen pajunoksia, jotka olivat nupulla vielä. Lupasimme juniorille että ne kyllä aukenevat lämpimässä, ja nostimme ne sisälle aukenemaan. Laitoimme niihin roikkumaan koristemunia, pääsiäinen mielessä. Muutoinkin ajatukset kulkeutuvat pääsiäiseen, ostoslistalla on silkkipaperia ja höyheniä. Mistähän niitä saa hankittua, kun ei enää ole Tiimareita? Olisikohan Tigerin valikoimissa? Vai kenties suunnattava Sinelliin? Siellä ainakin on kaikkea ihanaa askartelijoille.

Onko sielläkin jo pajunoksia esillä?
Tein pitkästä aikaa kirjahankinnan. Ja vain itselleni. Kirja on nimeltään "Taivaslaulu", ja se on ollut viime syksyn myydyin kirja. Oletko sinä itse kenties lukenut tämän kirjan? Ajattelin jo eilen uppoutua kirjan maailmaan, ja ottaa sen oman hetkeni ennen yöunia. Mutta illasta tulikin hieman toisenlainen kahden temperamenttisen lapsen kanssa, ja melkoinen meininki olikin ennen unia. Onkohan missään vaiheessa lapsiperheessä tulossa sellaista seesteisen rauhallista vaihetta? Vai kasvaako tosiaan murheet samassa suhteessa kuin missä lapset kasvaa? Ja onko se vain nyt fakta, että perheessämme asuu yksi teini-ikäinen?


Mutta, se on perjantai! Ihanaa, viikonloppu edessä. Ja vieläpä ei mikä vaan viikonloppu, vaan tänä viikonloppuna suuntaan ystävieni kanssa Kuopioon, Matkukseen, päiväksi. Ihan vain yhdessä viettämään aikaa? Kahvittelemaan? Kiertelemään? Vaiko shoppailemaan? 

Mutta, mitä sinun viikonloppuusi kuuluu? 

2 kommenttia:

 1. Meidän viikonloppu alkoi pojan treenihallilla kahviovuorolla, täällä vieläkin kökötetään ja luetaan blogeja ja hullujen päivien kuvastoa. Monessa kodissa näyttäisi olevan pajunoksia joten täytyy kyllä itsekin käydä niitä keräämässä allergian iloksi.
  Huomenna lähden metsästämään takkia kun en sitä Helsingistä löytänyt. En kyllä oaljon etsinytkään.
  Ei varmasti lohduta vähääkään mutta ongelmat tosiaan kasvaa lasten myötä. Meillä on ollut tosi rankka talvi 10veen pojan kanssa. Jospa se tästä helpottaisi ja onkin toki jo helpottanut.
  Pian meillä päättyy kahviovuoro ja sitten kotiin ja viikonlopun viettoon. Jee.
  Ihanaa reissua ja viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti takki löytyy! Ja ihanaa, rentoa viikonloppua sinne myös :)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3