sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Matkus with friends.

Sunnuntain vaatekriisin lopputuloksena vetäisin kuitenkin farkut jalkaan Kuopion reissulle. Uskaltauduin kuitenkin jättämään päällystakin pois, koska sisällähän sitä lähinnä ollaan ja autostakin saa mukavan lämpimän. Ja lähtiessä tietenkin webasto on lämmittänyt auton mukavan lämpöiseksi - hyvin tarkenee siis. Ja todellakin reissussa selvisi jakun voimalla, ystävät kulkivat takin käsivarrellaan kun hiki meinasi alkaa vaivata. Mutta mallikas reissu, olimme Matkuksessa liikkeen avaamisaikaan klo12 ja poistuimme vain hetki ennen sulkemisaikaa eli klo18. Hyvä me! :)Päivän asu:
Jakku - H&M
Huivi - Mulberry
Paita - Vero Moda
Farkut - Vero Moda
Kengät - Skopunkten
Laukku - Louis Vuitton


Huomaattekos kuinka melkoisesti hiukseni ovatkaan kasvaneet? Melkein, ihan pikkuista vaille, kaikki hiukseni yltävät kiinni - mahtava fiilis. Mutta siis tarkoituksena ei ole kasvattaa samanlaista pitkää tukkaa, kuin mistä lyhensin vaan sellainen mitta jonka saa myös kiinni.

Päivä oli mitä mukavin kera ystävien, ja naurua reissusta ei puuttunut. Melkoiset naurut revimme monestakin asiasta, esimerkiksi kokeilemastani pilottitakista. Nautimme mukavan yhteisen ruokailuhetken, jossa siskoni sai onnittelulaulun "Paljon Onnea vaan" viikko sitten olleista synttäreistään - niin sitä vaan toista nolataan. Mutta tarjosipa sisko kuitenkin meille kakkukahvitkin.:) Reissusta palattiin autoni peräkontti ja takapenkki täynnä tavaraa. Muovipussia muovipussin perään. Muovipusseja muovipussin sisällä. Ikean pusseja. Jokainen teki mukavia löytöjä. Taisipa käydä niin hassusti että jokainen muu kotiutti kevääseen upean uuden kevättakinkin, paitsi minä. Mutta en minä sentään tyhjin käsin tullut. Oli niitä kasseja useampi minullakin, ja kaikkea en kerralla saanut edes autosta kannettua. Ehkäpä huomenna avaan hiukan lisää, mitä oikeastaan mukaani lähtikään..

Miten sinun sunnuntai meni?

4 kommenttia:

 1. Miten ihana bleiseri, olen aivan ihastunut bleisereihin. Mutta tuo Luikkari, juuri tuo kuosi josta itsekin tykkään kaikkein eniten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos. Mulla oikeastaan vain kaksi sellaista lempibleiseriä ja tää toinen niistä ;)

   Poista
 2. Tyylikäs asu ja hyvä kuva sinusta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3