tiistai 29. huhtikuuta 2014

Koruja.

Niin, varmaan vain minä voin vaihtaa aihetta hetkessä. Se kertookin paljon minusta, ja siitä kuinka paljon tykkään monista asioista. Kuten pystyn vaihtamaan näppärästi aiheen Minna Parikoista Crocseihin, kuten kävi täällä. Musta tuntuu että tälle kesälle on ihan pakko hankkia yhdet Crocsit, sellaiset siistimmät mutta kuitenkin mukavan rennot. Se että pääseekö ne koskaan työkäyttööni, jääkin nähtäväksi. Mutten osaa kyllä edes valita, että millaiset kengät oikeastaan haluaisin, kun on niin monia ihania vaihtoehtoja.

Lisäksi korujen suhteen taidan olla aikamoinen harakka. Vissiin jotenkin jo huononäköinen sellainen, koska olen upeasti rauhoittunut tällä rintamalla. Mutta joskus jos eteeni tulee jotain sellaista, mihin ihastun - se on vain otettava mukaan. Kuten kävi myöskin tämän H&M kaulakorun kanssa, joka on muuten käsintehty. Tähän pistin silmäni itseasiassa kahdella kerralla, enkä uskaltanut jättää söpöliiniä enää hyllyyn - seuraavalla kerralla tuskin näitä olisi ollut minun tuurillani.Eikö olekin aika upea?

Korujen suhteen minulla on aikamoinen valikoima Kalevala Korun koruja. Olen aivan rakastunut Kalevala Korun mallistoihin, ja erityisesti hopeanvärisenä. Aina silloin tällöin repäisen villin kortin, ja ripustan itseeni pronssisia koruja. Osa näistä pronssista koruista on jo kulkenut mukanani jo rippikouluiästä alkaen. Lisäksi huomenlahjani, jonka sain jo hääpäiväksi kaulaani, on Kalevala Korun mallistoa. Samoin kuin kihlasormuksemme. Silti tykkään välillä myös ostella sieltä täältä kivannäköisiä koruja, on ne vaikka sitten rihkamaa tai mitä lie. Ja yllättävän hyvin ne kestää, eikä hinnoissakaan ole useimmiten mitään moitittavaa - saattaa vaikka parikin lähteä kerralla mukaan. Kivannäköisien "rihkamakorujen" shoppailupaikoista voisin nostaa esille tietenkin H&M:n, mutta myös Gina Tricotista ja Vero Modasta saattaa löytää kauniita yksilöitä.


Niin, ja tämäkin sormus lähti samalla reissulla kaulakorun kanssa kassiin. Sormuksen hinta oli 3,95€ ja on muuten aika hauskannäköinen sormessa. Erilaisten hiuskorujen tehokuluttaja olin aikoinaan, kun minulla oli pitkät hiukset - tällähetkellä voin vain ihailla kaikkia niitä ihanuuksia kaupoissa, ja samalla ihmetellä kotona olevaa pantavalikoimaani. Niitä on tullut hankittua aika lailla. Ehkäpä voin niillä aloittaa hiusteni koristelun, jotta jaksan kasvattaa vielä hetken aikaa. Niin ja mitä hiuksiini tulee, olen päättänyt kokeilla vähän värivaihtelua.. ehkäpä jotain vaaleaa kesää varten? ;)

Mutta, mistä sinä hankit korusi?

2 kommenttia:

  1. Itse rakastan rannekoruja ja korviksia. Paskemmankin päivän pelastaa ihanat korvikset. Harmi kun en saa töissä pitää muuta korua kuin korviksia. Kaulakoruja en ole koskaan oppinut pitämään. En tiedä miksi. Korut on kyl vaan niin ihania. Nykyään tulee harvemmin hommattua uutta korua mutta aina kun korua käytän niin laatikosta löytyy ne omat suosikit.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3