lauantai 5. huhtikuuta 2014

Keltaista, turkoosia, punaista.

Kevätkenkien esillekaivamista. Sitä täällä on. Kaikista lämpimimmät talvikengät siirtyvät lepäilemään kaappien perälle, ja eteen nostetaan kevätkenkiä. Osa avokkaista on jo siirtynyt hyllyille - käden ulottuville. Jostain syystä rennommista kengistä ei väriä meillä puutu, perheen kaikilla naispuolisilla on väriä myöskin kengissä. Mistä se johtuu, että miesten on helppo valita Adidaksen valkoiset superstarit tai musta-valkoiset Niket? Onko ne varmat valinnat?Hyppynarulla on ollut kerrakseen käyttöä jo tänä keväänä, terassilla on kiva sillä hyppiä. Juniori toivoo pidempää hyllynarua, jotta kaksi voisi sitä pyörittää ja keskellä yksi hyppiä. Uusi, pidempi, hyppynaru on siis hankintalistalla. Ja lisäksi monta vuotta lepäillyt hulahulavanne on aikansa nähnyt, ja uusi sellainenkin on hankintalistalla. Eli tänä keväänä meidän tytöt puuhailevat pihalla. Naapurissamme on trampoliini, ja juniori kovasti on omaan pihaan myöskin sellaista kaipaillut, mutta olemme sitkeästi olleet sitä vastaan. Ensinnäkin tapaturmariskien vuoksi, toisekseen trampoliinin vaativan tilanvuoksi ja kolmanneksi ei se kyllä ole mikään kaunistus.. Onneksemme naapurimme on antanut luvan käydä hyppimässä heidän trampoliinissa, ja se onkin kiva juttu, koska kovin kauaa siellä ei kuitenkaan viihdytä.

Onko teillä trampoliini? 


Neidin vaatteet:
Takki - Molokids
Pipo - Polar O Pyret
Legginsit - Name it
Kengät - Prisma, House
Neule - Benetton


Itse hankin myös viime vuonna ensimmäiset Converset. Eikä mitkä vain Converset vaan Marimekon kuosilla olevat. Yllättikö? Ensiajatuksena oli hankkia unikkokuosiset kengät, mutta ne olivat hiukan liian levottomat - joten päädyin näihin turkooseihin. Hyvät ovat jalassa ja materiaali on laadukasta, mutta kovin vähäiselle käytölle nämä ovat valitettavasti jääneet. Miten minusta tuntuu etten saa näitä istumaan kunnolla jalkaan? Onko kengät yleisolemukseltaan liian leveät jalkaani? Olenko tottunut puristamaan kenkäni avokkaisiin ja korkkareihin?

Mitäs tykkäät?

Esikoiselle puolestaan olinkin hankkinut jemmaan Converset, kun löysin ne joltain Kuopion reissulta. Kuopio tuntuukin olevan vähän liian lähellä, sinne on helppo tehdä päivän shoppailureissuja. Pitää joku viikonloppu tehdä myös yöreissu siskon luokse, laatuaikaa siskosten kesken. Mutta tosiaan, esikoinen halusi klassiset punaiset Converset - ja niillä kelpaa tallustella keväällä.Että väriä ei näistä(kään) kengistä puutu. Meillä nähdään keltaista, turkoosia ja punaista. Ja toki muitakin värejä jalkineissa. Kyllä niitä kenkiä on eteisessä taas kerrakseen, ei siis ole ihme miksi kaipaan kenkäkaappeja säännöllisesti. Silti olisin valmis kotiuttamaan itselleni jotkin mukavat kevätkengät, ehkäpä Crocsilta? Mukavat ja kevyet kengät? Vai ehkä sittenkin avokkaat, esimerkiksi Vagabondilta? Ehkä ensimmäisenä kurkkaan kenkävarastoni läpi ennen mitään hankintoja. Eiköhän nykyisillä varastoilla päästä keväässä alkuun..

Onko sielläkin muuallakin
väriä keväässä?

6 kommenttia:

 1. Converset eri väreissä ovat myös mun juttu. Onneksi niitä saa myös talviversioina :)
  Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
 2. Siinäpäs vasta ihania kenkiä ja keltaiseen väriin rakastuneena noi pikkuneidin kengät on aivan <3 uuuh ihanat.
  Ei ole meillä trampoliinia eikä tule ja näen melkeinpä punaista kun toiseen mummolaan ostettiin joku vuosi sitten trampoliini. Työni puolesta olen nähnyt ihan liikaa katkenneita raajoja (murtuneita luita siis) ja päävammoja lapsilla lähinnä, että en tieten tahtoen sellaisia vammoja meidän perheeseen halua. Jos trampoliinilla hypittäisiin niin kuin kuuluu, yksi lapsi kerrallaan, säästyttäisiin monilta vammoilta mutta liian useasti näkee kaikkea muuta. Pahin on ollut kun yhdessä pihassa oli lähemmäs viisi lasta ja hyppynaru tramp päällä. Kerran meidän poika serkkunsa kanssa hyppi siellä pallon kera, kysyin anopilta, että millaista jälkeä arvelet tulevan kun jompikumpi hyppää pallon päälle. Seuraus on säären avomurtuma josta ei selviä kipsillä. Pallo lähti sillä sekuntila. No joo, anteeksi tässä nyt tuli tällainen meikäläisen punainen vaate aiheesta, harmi kun kaikki mukava on vaarallista. Vahinkojahan voi sattua ihan missä vain, milloin vain mutta tosiaan tuo on se ehkä pahin aihe mistä minun kanssa voi keskustella :P
  Mutta ihanaa lauantai-iltaa joka tapauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapaturmariski meillä ollutkin suurin vastalause. Asiaa puhut.
   Ihanaa viikonloppua! Löytyikö takki?

   Poista
 3. Yksi kiva takki löytyi mutta oli ehkä vielä hieman liian kallis. Katson vielä eka sen hullujen päivien takin ja sitten mietin, että raaskinko ostaa sitä tänään löytämääni.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3