lauantai 26. huhtikuuta 2014

Hyvää viikonloppua.

Työmatka takana, ja kotona. Aika ihanaa. Vaikkakin olin eilen illalla niin väsynyt, että valmis kaatumaan sänkyyn jo aikaisin. Puoli ysin maissa taisinkin sinne peiton alle kömpiä. Ihan ensimmäisenä kotiin tullessani oli tuliaisten esiinkaivaminen, molemmalle neidille oli jotain kivaa hankittuna. Torstai-ilta oli vapaata ohjelmaa, joten istuimme iltaa ja ruokailimme työkavereiden kanssa Bakersissa - ja tietenkin kuohuviiniä.Ennen kotiin saapumista nappasin kaupasta mansikkarasian mukaan, espanjalaisia mansikoita, mutta nämä olivatkin melkein yhtä hyviä kuin suomalaiset kesämansikat. Joka kesä meillä kuluu mansikoita melkoisesti, ja tulee tehtyä useampi mansikkakakkukin. Näistä mansikoista ei nyt kakkua tehty, vaan nautitaan sellaisenaan. Ja vaikka mieheni tarjosi kuohuviiniä mansikoiden kaveriksi illalla, olin ihan liian väsynyt. Mutta kyllähän kuohuviinin kanssa sopii mansikat, puhumattakaan vaahtokarkeista..Esittelin myöskin uudet kenkäni koko perheelle, ja ulkoilutin niitä takaterassille aamuaurinkoon tänä aamuna. On ne vain kauniit. Olen onnellinen. Ja toivon, ettei jokin päivä kumpikaan neideistä tule nämä jalassa vastaan "äiti, katso mä kokeilen sun kenkiä". On meinaan kerran esikoinen meinannut lähteä kaupungillekin minun LV Neverfullin kanssa "mä lainaan sun kassia". Vaikka eipä sillä, kyllä tuolle esikoiselle alkaa jo kelpaamaan minun vaatekaapin vaatteet, varsinkin kun siivosin kierrätykseen vaatteita, niin esikoinen nappasi osan omaan huoneeseensa (ja minä nakkelen välillä niitä pesuun tullessa roskikseen). Ei lienee montaa vuotta tarvii mennä eteenpäin, kuin olevinaan kaikki on yhteistä..?
Mukavaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Meillä on kengän koossa enää 1 numero kokoeroa. Katsotaan, koska multa lähtee LV laukku mukaan, yhden Longchampin jo luovutin :)
  Mutta hyvä,että tulee käyttäjiä lisää, vaikka en kyllä lainaa noita LV laukkuja ennenkuin tytär on ainakin täysi-ikäinen. Toisaalta ajelevathan lapset myös vanhempien autoilla niin miksei äidin laukut myös pääse lainaan.

  VastaaPoista
 2. Onnea uusille kengille. Kyllä elämässä pitää olla pieniä ylellisyyksiä silloin tällöin. Lasi kuohuvaa ja uudet parikat vaikka ensi alkuun :)

  VastaaPoista
 3. Mansikkaa ja kuoharia, oi mitä ihanuutta. Määki niin haluaisin Neverfullin mut nyt kun ne tukki sinne lisäksi sen pikku laukun ja hinnan korotus sen vuoksi päätä huimaava, jää kaasi mulla hankkimatta. No toisaalta se taas on malliltaan ja kooltaan aika samanlainen kuin Guccini eli eipä sen väliä.
  K
  Reissussa on kivaa mut kotia aina ihana palata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissussa on kivaa, mutta on kiva palatakin ;) Tosin kotityöt odotti kotona :D
   Aikamoinen hinnankorotus tosissaan tullut, ja sullahan näyttävä samankokoinen ja tyylinen laukku todellakin.

   Poista
  2. Odottavat kotityöt on tosi ärsyttävää, olisi vain ihana rojahtaa sohvalle teekuppi kourassa ja olla vaan, mutta eihän se äideiltä onnistu :/

   Poista
 4. Ihania mansikoita, alkoi tehdä niitä mieli jo päivällä, jolloin kävin ekan kerran kuvasi kurkkimassa, mutta vieläkäin ihanammat kengät <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3