tiistai 22. huhtikuuta 2014

Huominen on huomenna.

Huomenna olisi käännettävä työpäivän jälkeen auton nokka kohti pääkaupunkiseutua, ja vieläpä aivan sinne keskustan sykkeeseen - Helsinkiin. Tiedossa olisi loppuviikko töitä Helsingistä käsin, kaksi tiukkaa työpäivää (torstai ja perjantai), mutta samalla niin tiedon/taidon täyteistä päivää. Mutta huomista on odotettu, ja pientä hienosäätöä huomisen aikataulussakin on täytynyt tehdä, jotta ennätän tiettyyn kellonaikaan perille. Ja aivan itsekkäästä ja yhtä aikaa ihanasta syystä minulla on aikataulu perilläoloon. Nimittäin, kyllä te sen tiedätte - ensimmäisten ikiomien Minna Parikoidet hankkiminen. Liike menee kuudelta kiinni, joten kovin myöhään ei lähtöä voi jättää.  
Pakkasin tässä hiukan matkalle mukaan vaatetusta, ja huomasin lähestulkoon kassin sisällön täyttyvän raidoista - taitaa erilaiset raitavaatteet olla nyt mun suosikkivaatteita. Valitettavasti kaikki on niitä vaakaraitoja, jotka ennestäänkin leventää.. Mitä nyt raitoihin tulee, niin eiköhän sitä raitaa kevään mittaan saata löytyä myös hiuksistani - nimittäin jotain piristystä olisi saatava. :)

Eikös sullakin ole raitaa vaatteissa?Lahjakortin Minna Parikalle olen saanut viime kuussa mieheltäni, kerroin pinkin lähetyksen saapumisesta täällä. Lahjakortti oli todellinen yllätys, koska olen haaveillut omista Minna Parikan kengistä aivan liian monta kertaa - ja kerran ne jalkaanikin sujauttanut, mutta poistunut liikkeestä tyhjin käsin. Niin tai silläkin reissulla olin tainnut jo tuhlata shoppailubudjetin johonkin muuhun liikkeeseen. Muutama asia on sellainen, mitä haluaisin vielä omistaa ennen kuin täytän 40vuotta. Nämäkin Minna Parikat kuuluivat siihen haavemaailmaan, mitä hankin itselleni viimeistään kun täytän pyöreitä. Tiedän, aika pikkumaista ja totaalista materialismia tämäkin, mutta esteetikkona tykkään kaikesta kauniista ja joitain asioita on vain vaikea vastustaa. 

Olenkohan muuten kertonut koskaan, että kuvassa näkyvä Louis Vuittonin Speedy on myös lahja mieheltäni? Taidan olla aika onnekas?  

10 kommenttia:

 1. Raitaa löytyy ja se vain on niin ihanaa.
  No olet sie kyllä todella onnekas. Miekin haaveilen kovasti LV.stä ja senhän piti lähteä mukaani kk sitten Hesasta mutta eipäs lähtenytkään. Olen siitä kotona kovasti porissut miehelleni eli siis aivopesua, jospa sen saisin kesällä. No haaveita saa ja pitää aina olla :)
  IHanaa matkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiva kuulla että raitojen ystävä sinäkin ;)

   Poista
 2. Raitaa täälläkin pakattiin reissukassiin;)
  Olet kyllä todella onnekas, tosin en kyllä voi omaa miestänikään tässä kohtaa kyllä tästä asiasta moittia;)
  Mukavaa reissua! Jäämme innolla odottelemaan, millaisiin Parikoihin päädyt..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka! Kyllä te varmasti kuulette millaiset.. ;)

   Poista
 3. Joko tiedät minkä malliset otat vai päätätkö vasta liikkeessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahden välillä olen. Joten päätös tulee liikkeessä. :)

   Poista
 4. Tällä hetkellä multa ei kamalasti löydy raitaa, ottaisin erittäin mielelläni lisää, varsinkin mustavalkoista :) Oi, sulla on tänään Parikka-päivä, mielenkiinnolla täällä odotellaan, mihin kenkiin päädyt :)

  VastaaPoista
 5. Raidat ovat raikkaita, minäkin tykkään. Miehesi on tosiaan kunnostautunut lahjomisessa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Tämä laukku on jo ollut minulla pidemmän aikaa. Olen nykyään huono laukkujen käyttäjä, yleisimmin kuljen lompakko kädessä :D

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3