torstai 3. huhtikuuta 2014

Harmaata postista.

Niin ne päivät vaihtelee, eilen oli mieli maassa ja tänään virtaa kuin pienessä kylässä. Päivään sisältyi työrintamalla mukavia onnistumisia, ja muutoinkin oli helpottavaa kuulla kirpparilla kaupan käyneen, joten en turhaan sitä isoa projektia hinnoittelun kanssa iltaisin ole tehnyt. Jotain mukavaa saapui tänään myös postissa. Malttamattomana seurasin seurantakoodia postin sivuilta, ja pysyin hyvin mukana missä paketti menee ja koska se on noudettavissa. Posti toi jotain mikä on ollut hankintalistalla jonkun aikaa. Tuotteen tilaaminen onnistui puhelimitse liikkeestä, ja tuote saapui postipakettina lähipostiini - aika vaivatonta ja ihan liian helppoa! Postipaketin sisältä tuli esiin harmaa laatikko. Arvaatko kurkkasinko heti sisälle vai mahdoinko malttaa hetkeäkään?

On mukavaa palkita välillä itseään, jaksaa taas tehdä töitä. Tosin shoppailujen suhteen nyt minulla on rauhoittumisen aika, seuraava investointi on ne kesärenkaat toiseen autoomme. Ja kelien suhteen renkaiden hankinta lähestyy huimaa vauhtia. Taitaa aika moni ollakin jo vaihtanut kesärenkaat alle, itse en ole pitänyt vielä kiirettä koska starttaan tienpäälle aikaisin aamulla. Mutta omassa autossani on kesärenkaiden vaihto ensi viikolla, mutta toisessa autossamme on tosiaankin uusien renkaiden hankinta edessä. Ja nehän on halpoja ostoksia! Varsinkin citymaasturiin! Jee!
Arvaatkos jo mitä posti toi?

Esikoinen nappasi aamulla pari kuvaa päivän lookistani. Auton takapenkiltä! Hyvin rennolla lookilla edelleen arjessa mennään, eikä nämä kuvatkaan ole tälläkään kerralla kovin edukseen.. Tai onko oikeastaan ikinä alhaaltapäin otetut kuvat kovinkaan hyviä?

Päivän asuksi valitsin Marimekon rennon mekon, H&M legginsit sekä Caprice- saappaat. Kaulaani sujautin Kalevalakorun kaulakorun sekä päälle Gina Trikon kevyttoppiksen. Aika tummanpuhuva kokonaisuus, mutta tykkään mekossa olevista valko-mustista kuvioinneista etten halunnut mitään huiviakaan yhdistää kokonaisuuteen. Marimekolla olisi tälläkin hetkellä monta sellaista mekkoa, mitä mieluusti voisin kotiini kotiuttaa. Aiemmin puin tyttäreni myös hyvin Marimekkopainotteisesti, ja monessa eri sävyssä nähtiin unikot ja muut ihanat kuosit tyttöjen päällä. Nykyään kun Marimekon lastenvaatekokoihin on tehty muutoksia ja päätös ettei isommille lapsille enää ole lainkaan valikoimaa - on ostokset keskittyneet nykyään vain minuun itseeni. Tai kotiin, esimerkiksi kappakankaat hankin aina Marimekosta.  Iskeekö Marimekon kuosit sinuun?

2 kommenttia:

  1. No kiva, että on parempi päivä tänään. Näin se elämä menee :) Tosi nätti asu päällä ja mekon kuosi on tosi kiva. Tykkään kyllä Marimekon kuoseista :) Mukavaa alkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3