torstai 17. huhtikuuta 2014

Happy easter.


Pääsiäisvapaat! Jee! Tänään alan leipomaan huomiselle pääsiäislounaalle makeaa tarjoiltavaa, kakun meinasin leipoa ja vieläpä hyvin pääsiäiseen sopivalla teemalla. Jotenkin tuntuu että viime aikoina olen ollut tavallista laiskempi leipoja, liekö tekemistä sillä että olemme lähileipomon kanta-asiakkaita? Nyt kuitenkin testiin lähtee piimähyydykekakku mangososepinnalla, jaan toki ohjeen teillekin myöhemmin niin pääsette kokeilemaan. Itse mielenkiinnolla testaankin tämän uuden reseptituttavuuden, sillä tuorejuusto on ohjeessa korvattu piimällä. Ehkäpä koostumus pehmeämpää? Kevyempää?  


Päivän asu:
Trikoomekko - Vila
Sukkikset - Norlyn
Kengät - Pärnystä tuliaisia
Koru - Ristomatti Ratia
Kello - Michael Kors

Tänä aamuna halusin taas "leikkiä" hiusteni kanssa, ja tässä lopputulos. Taivuttelin hiusten latvat muotoiluraudalla ylöspäin ja lopputuloksena hauskan rento fiilis. Pääsiäisen aikana hiukset kaipaavat kuitenkin värin freesausta, joten ainakin itseeni panostamista sillä rintamalla tiedossa - voisipa sitä samalla näppärästi värjätä kulmatkin kulmavärillä. Ehkäpä vielä kasvoille kuorinta ja naamio päälle?

Muutoinkin tulisi kiinnittää enemmän huomiota omaan hyvinvointiin. Liikunta on jäänyt hyvin vähälle, ja nyt on oikeastaan pakko tehdä ryhtiliike. Vaatteet eivät tunnu, eikä näytä hyvältä. Esikoinenkin kommentoi eräänä iltana, että kun kylpytakkini jää pieneksi minulle niin hän ottaa sen käyttöön. Kun se jää pieneksi? Olenko niin kasvanut leveyttä? Näyttääkö se pieneltä päälläni? Totuutta on katsottava silmiin, ja tunnustan olevani hyvin laiska liikkumaan yksin - tarvitsen siihen kaverin. Pitäisikö kokeilla jotain ihan uutta, joka vie mennessään? Jotain mikä saa minut sitoutumaan? Jollain tavalla minua ahistaa myös jokapaikassa lisääntyneet fitnesskuvat, ja höpötykset laihduttamisesta. Jokainen media on täynnä näitä kuvia. Varsinkin kun kotona on herkkä neiti, jonka kuullen laihduttamisesta on turha keskustella. Täytyykö nykymaailmassa kaikkien mallikuvien olla laihoja ja kauniita, jolloin tuntuu että itse ei kuulu samaan muottiin? Voisinko yrittää keksiä itselleni jonkun palkkion ja rangaistuksen lipsahduksista, jotta pääsisin kohti tavoitetta ja päämäärää? Mikä voisi olla tavoite?  Ja millä ihmeellä voin hillitä makeanhimoani? Ehkä sitten pääsiäisen jälkeen otan ryhtiliikkeen ja alan vain järjestämään aikaa itselleni ja projektille - saada vaatteet tuntumaan hyvältä päälläni.

Mukavaa pääsiäistä sinne! 

2 kommenttia:

 1. IHanaa pääsiäistä. IHanaa kun joku jaksaa leipoa ja tehdä herkkuja. Meillä mennään oksutaudin armoilla ja odotellaan pelokkaana että kuka on seuraavana.
  Olet oikein tyylikäs ja aina kaunis, sinussa ei todennäköisesti ole yhtään liikakiloa vaan olet oikein hyvä tuollaisenaan. Tämä maailma on mennyt ihan kummaan suuntaan kun kaikkiean tosiaan pitäisi olla langanlaihoja. Kaksi työkaveriani on erittäin laihoja ja kärsivät siitä ettei heillä ole muotoja. Ovat saaneet lapsuudesta saakka kuulla laihuudesta ja kehoituksia "söisit sinäkin joskus jotakin". Eli tuo laihuuskin voi olla toisille iso ongelma. Eli vaikkemme olisikaan ihan tikkulaihoja niin eikös vain olla tosi hyvällä kropalla varustettuja. Oma puolisoni aina kehuu, että olen juuri täydellinen vaikka itse kitisenkin ulkonäölleni. Nyt vain suklaata sumppiin ja nautitaan elämästä.
  Pääsiäis Halit Henna, pakettin on postissa ja pian siis sinulla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana Nanni <3
   Mahtavaa Pääsiäistä ja Toivottavasti paranette pian. Itse aina tuon pöpön tullessa aloitan hullun ovenkahvojen, ovenpielien, pesuhanojen ja pöntön desinfioimisen. Lisäksi käsipyyhkeet vaihtuu alituiseen. Sairastavilla omat pyyhkeet.
   Tsemppiä ja haleja! <3

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3