maanantai 28. huhtikuuta 2014

Crocs mietintöjä.

Oletko sinä kaltaiseni, joka tykkää ehkä Crocseista? Niiden kevyydestä ja mukavuudesta? Erilaisista tyyleistä ja väreistä? Itse olen monta vuotta rakastanut Crocs kenkien kevyttä olemusta, sekä innovatiivisuutta kehittää mitä upeampia ja trendikkäämpiä kenkiä. Ja aika monet Crocsin kengät meidän huushollista jo löytyykin, ja ennättänyt myös olemaan. Neitien yksiä kesäsuosikkikenkiä nämä. Eikä koskaan mitään ihan perusmallia, vaan aina mitä ihanempia kenkiä, joita ei ihan jokainen uskoisikaan Crocseiksi. Ollaanpa yllätetty mummikin Crocsien ulkonäöllä, ja hänelle piti myös viime kesänä hakea ihan oma pari.

Koska Jyväskylässä ei ole Crocsin myymälöitä, olemme monella reissullamme napanneet mukaan kengät. Myöskin Crocsin nettikaupasta tilaaminen onnistuu helposti. Viimeisimmät kengät hankin viime vuonna Kuopion Matkuksen Crocs-myymälästä, mutta myös ulkomaan reissulta näistä myymälöistä on lähtenyt mukaan sellaisia yksilöitäkin joita en Suomesta ole onnistunut löytämään. Ja olenpa jopa työkenkinäkin edellisissä työpaikoissani pitää Crocsin tyylikkäitä malleja. Nyt kaipailen minä, ja tytötkin uusia pareja kesään.. 


Yhtenä hyvin vahvana suosikkina on Busy Day-mallisto. Ihastuin itse tähän mallistoon, sekä meneville neideille tämä malli on vahva suosikki. Toinen vahva suosikki omaan jalkaani olisi Strech Sole Flat- mallisto. Kengän pohja joustaa ja antaa periksi uskomattomalla tavalla, ja on ihan tuntuiset jalassa. Molempia näitä suosikkikenkiäni olen päässyt testaamaan liikkeessä, enkä osannut ainakaan sillä hetkellä päättää kumpiko pari lähtisi mukaani. 


Kumpi on sinun suosikkisi?

Mitä taas tulee lasten muihin ihaniin Crocs malleihin, niin ihania kenkäpareja löytyy! Rakastuimme erilaisiin ballerinamalleihin ehdottomasti, ja tuleeko harkita monetko kengät neidit kesäksi tarvitsevat - onko kesäkengät ehkä merkiltään vain Crocs? Tarvitaanko oikeastaan mitään erillisiä sandaaleja? Tämä uutuusmalli on esimerkiksi tyttöjen mieleen, mutta harmiksemme tyttöjen jalankoossa ei tätä mallia enää saa. Kuva tästä ihanasta kengästä alapuolella, kuten toista sandaalimaisesta mallista myös. Ihania, ihania.Käytetäänkö teilläkin Crocseja?

Kuvat olen lainannut www.crocs.fi osoitteesta.

2 kommenttia:

  1. Olen salaa kadehtinut mieheni " oikean kengän näköisiä" crocseja, jotka ovat kuulemma tosi hyvät jalkaan. Lapsilla on ollut crocseja joka lähtöön. Itselle on ekat vielä hankkimatta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti suosittelen, nää on järkyn ihania jalassa ja vaikka millaisia "oikean kengän näköisiä" löytyy. :)

      Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3