keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Uutta Lindexillä.

" A collection perfect for a chic and easy look"

Lindex edited by Kate Hudson-mallisto tuli myyntiin Lindexin verkkokauppaan sekä kivijalkamyymälöihin. Oletko sattumalta iskenyt silmäsi jo tähän mallistoon? Ehkä nähnyt telkkarissa pyöriviä mainoksia, jotka houkuttelevat Lindexin nettisivuille? Itse huomasin, että mallisto myydään "käsistä" sillä verkkokaupasta on jo tuotteita myyty loppuun - eli tämä mallisto ei kauaa tule myynnissä olemaankaan. Kuten esimerkiksi tämä takki oli jo loppuunmyyty.


Kuva lainattu www.lindex.fi sivustolta.

Itse silmäilin malliston pariinkin otteseen nettikaupassa läpi, sekä samalla tsekkailin omia lemppareita Lindexin uutuuksista. Jostain syystä Lindexin vaatteet ovat olleet viime aikoina mieleeni, ja vaatekaapista ja asusteista löytyy jonkun verran esimerkiksi Holly&Whyten tuotteita. Ja taas sieltä löytyi silmää miellyttäviä juttuja kevääseenkin, se että jääkö ne vain "näyteikkunaostoksiksi" on sitten oma juttunsa. Jakut ainakin näyttivät mukavan rennoilta mutta samalla asiallisilta. Sekä herttaiset pitsishortsit kevääseen, ei tosin minulle, joillekin parempi jalkaisille nämä ihanuudet. :)

Iskeekö Lindexin vaatteet sinuun?
Mutta entäpä tämä hopeanvärinen kaulakoru? Aah, ihana! Tämä heppakoru on yksinkertaisesti saatava! Eikä hintakaan päätä huimaa, 14,95€. Ihana, ihana, ihana. Minä tykkään kyllä. Se että kerkeenkö saamaan kivijalkamyymälästä tällaisen itselleni, onkin sitten eri juttu - luulen että tämäkin koru menee kaupaksi. Tämä koru menee stament-koruna ja näyttävä yksinkertaisuudessaan.


Eikö olekin aika söpönen?

2 kommenttia:

  1. Wautsi mikä takki. Lindexiltä olen välillä tehnyt hyviä löytöjä. Kiertelen vähän siellä sun täällä, ja koskaan ei tiedä mistä löytää jotain kivaa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3