torstai 6. maaliskuuta 2014

Tyttöjen hetki.

Niin se viikko tuntuu hujahtavan taas työn parissa ja arkisissa puuhissa aivan liian nopeaa, ja tunnit eivät meinaa millään riittää. Ja onkin tällä viikolla saanut ajaa autollakin kelloa vastaan useampaan otteeseen. Kuitenkin tänään päätimme viettää tyttöjen kanssa "luxusaikaa yhdessä". Eli siihen kuuluivat minä ja pikkuneitini ( 9vee ja 7vee), päätimme mennä kaupungille hiukan täyttämään esikoisen housuosastoa, kun taas on melkoista pituuskasvua tapahtunut ja todettu että oikeastaan oikeankokoisista housuista onkin melkoinen pula. Säälittävintä tässä on se, että neiti 9vee alkaa pituuskasvullaan huitelemaan jo aika lähellä minun mittojani :D Mukaan lähti neidin valitsemat farkut, mukavat mustavalkoiset legginsit sekä sininen paita. Myös hiukan hiusasusteita ja kynsilakkoja, tietenkin Kicksistä. Päädyimme kuitenkin samalla shoppailureissulla myöskin syömään, neidit saivat valita paikan ja löysimme sen mukaisesti itsemme thaimaalaisesta ravintolasta. Itse en laittanut tätä ruokailua vastaan, kyllä thaimaalainen aina voittaa kotona olevan makkarakeiton! Neideille tietenkin alkupalaksi friteerattuja jättikatkarapuja ja sen perään pääruoka. Itse nautiskelin kanaa hapanimeläkastikkeessa, ja kylläpä nyt thaimaalainen ruoka maistuikin hyvältä. Jossain vaiheessa thaimaalaista tuli syötyä vissiin vähän liiakseen, koska en edes muista koska viimeksi olisimme täällä olleet ruokailemassa. Esikoinen olisi jopa kaipaillut sushia, mutta toinen päivä ja toinen paikka. Onnekseni tyttömme syövät hyvinkin eksoottisia ruokia ja jopa jossain määrin ovat parempia kuin minä syömään erikoisempia makuja ja elämyksiä.

Iskeekö thaimaalainen ruoka sinuun?


Kotona leikkokukat kukkivat ihanasti. Ensimmäisen kuvan kukat ovat appivanhempien hommaamia ja jo viikon maljakossa olleita - upeasti vieläkin siinä sinnittelevät. Toisessa kuvassa puolestaan olevat ostimme tänään kotiin yhteistuumin, söpöjä kukkia - mitä lie sitten ovatkaan. Minipioneita meidän mielestämme :D Työviikko lähestyy loppuaan, vielä yhden päivän rutistus ja sitten voi painaa tietokoneen kannen kiinni. Täysin vapaalle en itseäni tänä viikonloppuna saa laitettua, sillä olen lupautunut seminaareihin lauantaina ja sunnuntaina Tampereella. Mutta koska kyseessä on osapäiväiset tapahtumat, enköhän löydä sen oman aikani ja viikonlopun ilon Tampereen keskustasta..

Mitä kivoja kauppoja
Tampereella mahtaa ollakaan?


2 kommenttia:

  1. Ihanalta kuulostaa tuollainen tyttöjenpäivä♥ Minäkin pääsen (luultavasti maanantaina) tyttöseni kanssa kaupungille hömpöttelemään; käydään ainakin ostamassa jostain kahvilasta herkkukakkupalat, lelukaupassa, ehkä laittamassa tytölle korvareiät... :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3