perjantai 14. maaliskuuta 2014

Smoothien voimalla.


Olen yrittänyt keksiä "terveellisempiä" vaihtoehtoja autoiluun ja siellä välipaloihin, ja ruokailuun. Jostain syystä autossa eväiden mukana pitämisessä on omat haasteensa, kun autossa ei ole esimerkiksi jääkaappia. Talvisin eväät helposti jäätyvät, ja kesäisin taas lämpenevät. Jotenkin tuntuu että olen hurahtanut smoothieihin, joita onkin erityisen helppo valmistaa kotona. Nappasin eräänä päivänä mukaani smoothien Hesburgerista, oli se ainakin parempi vaihtoehto kuin hampurilainen - eikä kyllä makukaan ollut hullumpi, banaani-mansikka! Kotonakin olen valmistanut maustamattomasta jugurtista, banaanista ja jäisistä pakastemansikoita maukasta smoothieta. Tälle illalle luvassa olisi esikoisen toiveesta banaani-mustikka-vadelmasmoothieta. Mikä mahtava keino onkaan samalla tyhjentää pakkasesta marjavarastoja.

Onko sinulla jotain hyvää reseptiä
smoothien valmistamiseen?


Tänään Zorron kanssa iltalenkillä törmäsimme jo sorsiinkin, jännän rauhallisesti poju ne ottikin. Pari kuvaa piti kuitenkin napata tästä sorsapariskunnasta. Niin ja puhumattakaan miten paljon joutsenia olenkaan työviikon aikana nähnyt, pelloilla ja lammilla niitä on ollut kymmeniä parvessa. Nyt onkin ollut mukava lenkkeillä lenkkareilla kun tiet ovat olleet sulat ja kuivat, mutta liekö se lumi on tulossa miten ne uutisissa lupailevat. Itse olisin jo ollut aivan valmis kevääseen ja näihin mukaviin lämpöisiin kevätilmoihin. Varsinkin kun olen päässyt mukavaan tahtiin Zorron kanssa ulkoilussa - toimii muuten hyvänä pään tyhjennyksenä työpäivän jälkeen.

Meidän viikonlopun suunnitelmat menevät täysin uusiksi, koska perheessämme sairastetaan mahatautia / oksennustautia. Tällä hetkellä tilanne on 50/50 eli puolet on sairastaneet, ja puolet on vielä selvinnyt ilman. Kuitenkin sovitut tapaamiset tuli peruttua, ei tunnu olevan tämä pöpö kovinkaan kovassa huudossa. Pitäkää peukkuja että selviän itse ilman pöpöä, en meinaan millään haluaisi sitä itsellenikään..

Mukavaa viikonloppua sinulle!

2 kommenttia:

  1. Itse lisäilen lähes aina smoothieen vaihtuvien marjojen joukkoon avokadoa, granaattiomenaa ja soija/mantelimaitoa, joskus kookosvettäkin :) Maistuvaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3