torstai 27. maaliskuuta 2014

Pinkit reinot.

Arkikuva 4/5.
Tämä on kovinkin arkinen näky meillä, ja nämä reinotossut jalassa minua näkee pihallamme Zorron kanssa. Nämä reinot ovat nopeat vetää jalkaan, ja näillä käytän Zorron aamutoimilla takapihalla. Meidän perheestä näitä tossuja, nimenomaan pinkkinä, löytyy kaikilta perheen naispuolisilta. Liekö miehelle pitää hankkia myös miehellinen versio näistä tossuista? Miten kuitenkin epäilen, ettei mieheni ne jalassa ulos liikkuisi? Muistan jo omasta lapsuudestani, kun omalla papallani oli tällaiset jalassa (ruskeat tietty) ja mummolla puolestaan oli ainotossut, joiden päässä oli punaiset pallot. Nykyäänhän näitä reinotossuja saa monessa eri sävyssä.

Tänään arkikuvahaasteeseen haastan Sannan blogivanilijasta. Ole hyvä ja tsemppiä haasteeseen, huomenna vielä jollekin tämän rastin siirrän eteenpäin. ;)

Onko sinulla omat reinotossut?


Ollaan muuten kahden ystävän kanssa lähdössä ensi viikolla, sunnuntaina, käymään Kuopiossa. Lähinnä siis Matkuksen kauppakeskukseen, onko sinulle tuttu paikka? Tästä voit lukea lisää paikasta. Ainakin meillä varmasti tiedossa kiva päivä, ja toinen ystävistäni on koonnut ostoslistaa valmiiksi - joten jonkun meidän lompakko varmasti saa tuuletusta tällä reissulla, ellei ihan jokaisen. :) Kiva piristys tiedossa siis arjen kiireiden ohelle ja seurakin mitä parhainta, tyttöjen reissu siis! Nyt vain toivotaan että pysytään terveinä eikä tule esteitä tälle reissulle.

Taas on kohta yksi arkiviikko takana, melkoisessa hujauksessa ne tuppaa menemään. Harmikseni aikaa omille harrastuksille ei kyllä tässä menossa tunnu riittävän millään tavalla, varsinkin kun perheen toinen tekee vuorotyötä. Nyt pari iltaa yhteistä aikaa neitien kanssa edessä, kun esikoisella on pari päivää vapaata treeneistä - kivaa. Lisäksi jo viikolla olleet kahdet kokeet tuntuvat neidin jaksamisessa ja pieni breikki tulee tarpeeseen, eilen harjoiteltiin nokkahuilulla soittelemista. Ja taipuipa "ukkonooa" minultakin nokkahuilua soittaen, Zorro sen sijaan ei tainnut kovin välittää soittamisesta vai liekö lauloi mukana. Oli miten oli, kamala meteli siitä tuli. :)

Aurinkoista torstaita sinulle! 

8 kommenttia:

 1. Yksi luistelija oli koristellut Reinonsa strasseilla, olivat aika hauskan näköiset.

  VastaaPoista
 2. Nuo pinkit Reiskat on mun toivelistalla, ne olis maalla niin kätevät ja ihanat! Just koiran kanssa ja ulkosaunaan hipsutellessa :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kiitos mukavasta haasteesta -yritän tehdä tämän joku päivä :)

  VastaaPoista
 4. Meidän tyttärelle löytyi kerran kirpparilta ne punaisen väriset Ainot ja olihan ne kyllä tosi söpöt, nyt ne taitaa olla jo pienet. Ihanaa kun viikko alkaa olemaan ohi, ja minun kohdalla se tarkoittaa vain yhtä huippua asiaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3