tiistai 25. maaliskuuta 2014

Päivän asu- haaste.

Aivan aluksi, kaikki uudet lukijat -tervetuloa! <3

" Hei, nappaa äitistä pari kuvaa!" Ja tässä on paras otos kuvista, hah hah! Pahoitteluni kärsivästä ilmeestäni ja käsien epänormaalista asennosta - mutta asenteella kohti haastetta mikä tänään tupsahti. Sain siis tänään haasteen LittleB:ltä, jonka aiheena oli kuvata päivän asu. Tässäpä siis tämän päivän asu.


PÄIVÄN ASU 25.3.2014
Huivi - Guess
Paita - Marimekko
Farkut - Vero Moda
Takki - Gina Tricot
Kengät - Dockers

Välillä jaksaa panostaa pukeutumiseen kovinkin paljon, ja välillä on sellaisia aamuja, kuten tänään, että vedin vain ensimmäisenä eteentulevat vaatteet päälle. Sen verran mukavuuden haluinen olen aamuisin, että yleisesti katson jo edellisenä iltana seuraavan päivän vaatteet valmiiksi. Sama toimintatapa toistuu myös perheen neideillä, vaatepinot on illalla valmiina odottamassa seuraavaa päivää.

Tekeekö joku samaa? 

Kuten haasteisiin kuuluu, tulisi haastetun haastaa joku haasteeseen. Minä teen myös niin. Haluan haastaa Päivän asu-haasteeseen Sweet Living-blogin Miian. Lisähaastetta haasteelle asettaisin, että se asu mikä sinulla on tänään päälläsi. :)

6 kommenttia:

 1. Itse aamuisin kurkkaan pakkasmittaria ja sen jälkeen ulos ikkunasta ja päätän että vedänkö jalkaani tuulihoudut, toppahousut vai farkut. Koska työpaikka vaatii tietynlaiset "smurffiasut" niin ei sen väliä minkä näköisenä liikun työmatkat. Joskus olisi kiva vähän pukeutuakin. Tällä hetkellä kaappini ammottaa aika tyhjyyttä, sillä olen siivonnut todella rankalla kädellä, eli hankalaa on kyllä valita päälle pantavaa kun juuri mitään ei siellä ole. Tämä asettaa myös haasteita, että mitä pakkaan perjantaina laukkuuni. En varmaan yhtikäs mitään muutakuin meikit ja hiuslaitteet. Jospa sitä tulisi kotiin uusien ihanien vaatteiden saattelemana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voikun olisi työasu! Se helpottaisi ;)
   Niin, lisää kauppalistaan uudet vaatteet. :)

   Poista
 2. Usko pois, et halua sellaisia smurffiasuja mitä me sairaalassa käytämme päivästä toiseen. Toki siinä on se huoleton puoli, ettei tarvitse tosiaan miettiä mitä pukee päällensä eikä vaatteiden pesusta, senkun ottaa aamuisin puhtaan SAMANLAISEN puvun päällensä :P no onnea on puhtaat työvaatteet :)

  VastaaPoista
 3. Kiva, keväinen kuva! Samma här eli katson illalla jo vaatteet aamuksi valmiiksi. Käytän työssäni nimittäin omia vaatteita, vaikka voisin pitää työvaatteita. Sen verran tykkään vaatteista, että haluan olla oma persoona, jos saan olla :) Vaatteissahan tulee persoonakin jollain lailla esiin. Kivaa tiistai-iltaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten totta että persoona heijastuu vaatteista! Osuit ytimeen :)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3