maanantai 24. maaliskuuta 2014

Kisakausi pulkassa, haastetta pukkaa.

Kisakausi pulkassa. Se oli eilen esikoisen muodostelmaluistelujoukkueen kisat tällä kaudella. Ensi kauden ohjelman harjoittelu aloitetaan kuitenkin heti, hiukan jo sitä varten treenattukin. Joukkue onkin hyvin kilpailuhenkinen, mutta kokee uudistuksia seuraavalle kaudelle - osa porukalla nousee seuraavaan joukkueeseen ja tähän joukkueeseen tulee taas uusia luistelijoita. Kuitenkin yksi asia on varmaa, meidän neitimme jatkaa luisteluharrastuksen parissa - innostus ja taito on jotain uskomatonta, ei auta kuin kannustaa, kuskata ja kustantaa. :)
Tässä kuvassa neiti on lähdössä viimeisiin kisoihin, ja kello on sunnuntaiaamulla jotain 6.30. Mutta entäpä tuo hymy - se kertoo enemmän kuin tuhat sanaa! Nyt seuraavana odotamme ensi kuussa olevaa luisteluseuran kevätnäytöstä, jossa esiintyvät kaikki seuran luistelijat - luistelukouluista aikuisluistelijoihin. Minua on kovasti yritetty houkutella aikuisten muodostelmaluistelujoukkueeseen, joiden parissa treeneissä olen käynytkin hiukan harjoittelemassa. Jotenkin vain hirvittää kilpailumatkat, harjoitusajat ja niihin mahdollisuus sitoutua ja eipä tuo luistelu ole mitään halpaa harrastaakaan..


Sain tänään Mariannelta Hopealusikka puussa-blogista hauskan haasteen. Haasteen ideana olisi julkaista viitenä eri päivänä viisi kuvaa omasta arkielämästä ja haastaa jokaisen kuvan kohdalla joku toinen bloggaaja. 

Mikä olisikaan parempi aloituskuva haasteelle kuin tämä, minkä valitsin. Eli haasteen kuva 1/5 on hyvin arkinen näky jokaisena päivänä. Olohuoneen lattialla on Zorron lelut jatkuvasti aivan sikinsokin. Vaikka siivoaisikin lelut laatikkoon paikoilleen, ei mene kuin hetki kun jätkä on ne uudelleen levittänyt. Kun kuvasin tätä näkyä, piti jätkän päästä kuvaan mukaankin :) 


Haastan ensimmäisenä päivänä Marjan mukaan.

11 kommenttia:

 1. Hieno harrastus tytölläsi:)!!! Varmasti harrastus vaatii paljon, niin tytöltä kuin muultakin perheeltä, mutta upeaa, että on löytänyt ns. oman juttunsa♥♥♥ Ihana hymy!

  VastaaPoista
 2. Oliko kisat Kouvolassa? Meidänkin tyttö herää pirteänä kisapäivänä vaikka kello olisi 6.00 aamulla, mutta entäs ne kouluaamut :)
  Kiitos haasteesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kouvolassa kyllä. Olitko sinäkin siellä?

   Poista
  2. En, mutta ystävien fb päivityksistä huomasin kisojen olevan Kouvolasa.

   Poista
 3. Piti tulla kurkkimaan kuka jakaa ihastukseni Vagabondin kenkiin. Huomasin, että pidämme myös raidoista ;). Jään seuraamaan pakkomielteitäsi :). Iloista päivää!

  VastaaPoista
 4. Samoissa ajatuksissa jälleen; Kouvolan kisat onnellisesti ohi ja tiistaina alkoi meidän joukkueissa uusi kausi! Uudesta ohjelmasta tai teemasta ei tytöille ole vielä kerrottu, mutta uudet joukkueet on jo kasassa ja ekat treenit takana.

  Melkein kateeksi käy, niin innoissaan tytöt treeneihin aina lähtevät vaikka takana olisi muutama hassu nukuttu tunti. Meidän tyttöjen joukkue toi vielä Kouvolasta tuliaisiksi (mitalien lisäksi :)) vatsataudin, joka onneksi alkoi sairastuneilla vasta kotona.

  Helena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Mutta onnea mitaleista, missä joukkueessa tyttösi luistelevat?
   Voikun itse saisi saman innostuksen jostain liikunnasta ;)

   Poista
 5. Kiitos onnitteluista, kotiseuramme HSK putsasi kultapöydän kaikissa sarjoissa joihin osallistuimme, joten tyttöjen innostus taas uuteen kauteen lievästi sanottuna valtava :)

  Helena

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3