maanantai 3. maaliskuuta 2014

Kevään sävyjä.

Kevät jo mielessä. Kevättä rinnassa. Suojasin havukasvitkin jo kevätauringolta. Hommasin kevään ensimmäiset narsissit sisälle ja ulos. Ulkona laitoin varuilta narsissit vielä ison lyhdyn sisälle, onneksi.. Miksi tuota lunta on pitänyt sataa koko päivän? Hiukan se tahtoo mieltä vetää matalaksi, kun estää kevään tulemista. Enpä kyllä muista kevättä, jolloin maaliskuun ensimmäisinä päivinä maa olisi ollut lumeton.  

Onko muuallakin tullut lunta lisää?


Uusia kevään sävyjä näkyy kaupoissa aika lailla. Tänään silmääni pistivät ihanat uudet kevään huulipunasävyt Lorealin hyllyssä. Ja pari oli mukaan napattava, " 379 Sensual Rose" ja " 373 Magnetic Coral". Toinen upea luonnollinen rosesävy arkeen, ja toinen vahvempi corallinpunainen vahvempaan meikkiin ja iltakäyttöön. Liian harvoin sitä itseään näin piristää, sillä minä olen jo kauankauan vannonut Acon sävyttävän huulirasvan (oi kyllä!) puolesta. Hoitavuutta ja sävyä sopivasti. Nämä Lorealin kevätuutuussävyt kuitenkin olivat varsin onnistuneita, kiiltäviä ja ensi vaikutelman mukaisesti hoitavia. Pitäisiköhän jossain vaiheessa piristää omaa meikkipussiaan muillakin keväisillä meikkituotteilla? Olen aina ollut perinteisen puuterin käyttäjä, mutta pitäisikö se miettiä jo kevyttä meikkivoidetta? Mutta myöskään meikkien puhdistaminen ei ole ollut vahvuuteni, iltaväsymykseni on aika vahvaa aina - ja meikkien puhdistamiseen en aikaa juurikaan halua käyttää, joten liekö meikkivoide kuitenkaan se minun juttuni. Minua kiinnostaakin, kuinka sinä hoidat omaa ihoasi ja millaisia tuotteita sinulla on.

Millaisia kasvojenhoitorituaaleja sinulla on?
Mitkä ovat lempituotteitasi?
Kuinka usein päivität meikkipussiasi?
Entäpä kuinka usein vaihdat ripsivärisi? 


Itselleni ripsiväri on tärkein juttu, ja sen koostumus erityisesti. Ja ripsiväriä uusin keskimäärin kuukauden välein. Johan sen huomaa ripsivärin koostumuksessa eron, kun sitä päivittäin käyttää. Ja itseasiassa ripsivärithän ovat todellisia bakteeripesäkkeitä, joten sen vuoksi suositellaankin ripsivärin vaihtamista säännöllisesti. Luotan aina myöskin vedenkestävään ripsiväriin. Kuitenkin se lempiripsivärikin on hakusessa, vaikka yksi lempiripsari on Lash Queen Helena Rubinsteinilta.. 


Nyt hetki omaa aikaa, ja sitten unille. Jostain syystä loman jälkeen ensimmäinen rutiininomainen työpäivä tuntui jotenkin tahmealta, mutta eiköhän se tästä päivä kerrallaan helpotu. Pakkohan se on. :) Viikonlopuksi lähden seminaariin Tampereelle, ja saattaapa olla että eksyn keskustan kaupoillekin koska yövyn keskustahotellissa..

Mukavaa viikkoa sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3