sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Back to business.

Antoisa seminaariviikonloppu takana Tampereella. Joku saattaa ihmetellä, miten vapaaehtoisesti lähden seminaariin viikonlopun ajaksi, mutta itselleni tämä on sijoitus tulevaisuuteen - näin uskon ja koenkin päivien jälkeen, sen verran tuli taas tieto/taitoa kotiinviemisiksi. Ja mahtavaa oli myös vierailla toisella paikkakunnalla, ja kävinkin hotellilta käsin Tampereen kaupoilla pyörimässä. Hotellina minulla oli Sokos Hotel Ilves, jonka sijainti on mitä mainioin - mutta autohalli mitä kapein..Huoneeni sijaitsi 12.kerroksessa ja sieltä oli mukavat maisemat ulos. Nappasin myös kuvan kosken rannalta, kun aurinko paistoi pilvien takaa ja keli oli todella keväinen. Keväisiä merkkejä näkyi myös ihmisten vaatteissa ja asusteissa, puhumattakaan luonnossa näkyvistä kevään merkeistä..
Nimittäin auringonpaisteen ja lämpimien ilmojen (jopa+8astetta) ansiosta narsissit ja tulppaanit olivat jo nousemassa esiin. Voiko tosiaan olla, että kevät saapuu jo maaliskuussa? Voiko näihin merkkeihin luottaa? Muistanko yhtään maaliskuuta jolloin olisin astellut avokkaissa ulkona?

Jokos sinä olet
astellut kevätkengissä?Hain hotellihuoneeseen Koskikeskuksen jäätelöbaarista itselleni jäätelöpallo x2 iltaherkuksi, pallot tosin osoittautuivat liian suureksi enkä saanut annosta kokonaan syötyä. Mutta hyvä korvike irtokarkin mussutukselle ja yleensäkin makeannälkään. Luin myös Ilona-lehdestä artikkelin, josta bongasin hyvän "elämänohjeen" jonka halusin jakaa myös teille:


Eikö olekin osuva ohje?

Minä itse ainakin voisin tähän ohjeeseen tarttua, ja yrittää fiilistellä elämää, elää hetkessä eikä aina huolehtia siitä että mitä on tekemättä ja mitä pitäisi tehdä. Yrittää välillä olla vaan. Lisäksi luin siitä, kuinka olisi hyvä kirjoittaa kiitollisuuspäiväkirjaa - mistä asioista elämässään on kiitollinen. Sitäkin voisin hyvin kokeilla.. Jonkun sortin väsymys minua kuitenkin vaivasi viikonloppuna, nimittäin nukahdin jo kahdeksan aikoihin ja vetelin sikeitä lähes kahdeksaan saakka eli miltei kellon ympäri! Kyllä aamulla olin ihmeissä väsymystilastani, mutta olipa hyvät yöunet.Reissujen ilona on myös tuliaisten hankkiminen, ja kotoa lähtiessäni juniori kysyikin että "tuothan taas tuliaisia?". Tokihan minä tuon. Neideille löysin kivoja vaatejuttuja kevääseen ja kesän varalle, kun taas miehelleni ja yleisesti kaikille meille toin Stockmannin herkkuosastolta bongaamani ranskalaiset herkut. Koska Jyväskylässä ei ole Stockmannia, niin tykkäänkin monesti kiertää myös herkkuosaston ja tuon monesti tullessani jotain sieltä kotiinikin. Ehkä kuitenkin yllätys kotona voittaa tuliaiseni - nimittäin kotona olikin melkoisesti huhkittu! Koti oli siivottu, tehty ruoka minulle valmiiksi ja leivottu vielä kakkukin. Eikä siinä vielä kaikki, pyykit oli pesty ja tulppaaneja pöydällä melkoinen nippu. Olipa ihana tulla kotiin! Ehkäpä pieni naistenpäivän muistaminen?


Huomenna alkaa taas uusi viikko, ja uudet kujeet - tai oikeastaan samat työkuviot eli back to business. Vaikka viikonloppu menikin seminaarissa, niin silti on levännyt ja mukava olo. Tänään vietimme kotona yhteistä aikaa, söimme hyvin ja herkuttelimme kakkukahvilla ja valmistumme alkavaan viikkoon saunanpuhtaina.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3