maanantai 31. maaliskuuta 2014

Aurinkoenergiaa.

Aurinkoenergiaa! Sitä tänään täällä on ollutkin kerrakseen, tuli esimerkiksi omenapuut leikattua kunnolla päivällä. Melkoisen parturoinnin ne saivatkin, mutta eiköhän ne siitä tokene ja toivottavasti saamme nauttia tänäkin vuonna omenapuiden sadosta. Lisäksi tartuin imuriin ja hyppäsin sen kanssa autoni kimppuun, siinä menikin mukava tovi. Samalla putsasin sisätilat myös puhdistusliinoilla. Siivosin peräkontin ja poistin sieltä turhat tavarat. Kyllä nyt taas kelpaa ajella, ja jaksaa ehkä paremmin pitääkin auton sisätilat kunnossa. Lisäksi kirpputorin tavarat ensimmäisiksi päiviksi on hinnoiteltuna ja valmiiksi laitettuna, eli huomenna sitten myyntiin vaan!


Koska illat ja yöt on vielä kovinkin kylmiä, niin tykkään poltella iltaisin kynttilöitä ja istuskelin tänäänkin pitkän kovin takan lämmössä. Minun mielestäni kynttilät sopivat kaikkiin vuodenaikoihin, eikä ole sellaista sääntöä että niitä poltettaisiin vain pimeään vuodenaikaan (syksyllä ja talvella). Näihin H&M homen kynttiläpurkkeihin olen tykästynyt, ja niitä löytyykin kotoani monesta eri sävystä - mutta niitä ei oikein millään raaskisi polttaa.. Vaikka niitä raaskii kuitenkin ostaa aina lisää - ei käy järkeen, ei. :)


Ostin Plantagenista tänään uskomattoman upean kimpun leikkonarsisseja, ja nämä ovat nyt piristämässä keittiössämme. Yllätyksekseni kimpun kukat avautuivat huippunopeaa, ja näiden narsissien tuoksu ei ollutkaan ihan se miellyttävin. Onko samoja kokemuksia siellä muillakin?


Energistä viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Noita kynttiläpurkkeja katselin itsekin Helsinkin henkkiksellä mutta en viitsinyt niitä koneella raahata. Oli kyl ihania.
  Narsisseista väänsimme reissussa vitsiä ystävän kanssa kun ne näytti siellä jo puskevan nurmen seasta. Hauskuutimme toisiamme "narsisti" vitseillä. Paljon ei voi vaatia kun kaksi blondia on liikenteessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) Olihan hyvä reissu? Innolla odotan mitä kaikkea reissusta lähti mukaan :)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3