perjantai 14. helmikuuta 2014

Ystävänpäivä.

Aivan mahtavaa Ystävänpäivää jokaiselle lukijalleni ja blogissa piipahtaneelle!
Onko siellä vietetty Ystävänpäivää jotenkin?


Itse sain mieheltäni Ystävänpäivälahjaksi neljä mustaa Arabian lautasta sekä pari uutta muumimukia. Kuulemma kun olen innostunut mustasta, niin nämä ovat hyviä tarjoilulautasia - ja niin ovatkin! Otin heti tänään nämä käyttöön ja aamukahvitkin nautimme juuri näistä uusista mukeista. Meillä Ystävänpäivänä juhlittiin myös, nimittäin juniorin 7v-synttäreitä hänen ystäviensä kesken.Tyttären toiveesta näillä kaverisynttäreillä ei tarjottu lainkaan kakkua, vaan kakun sijasta meillä oli jäätelöbaari. Jokainen sai koota itselleen mieluisen jäätelöannoksen, ja tämä olikin melkoisen suosittu juttu ja vieraat viihtyivät pitkän tovin pöydässä herkuttelemassa. Myöskin minulle työpäivän ja yleensäkin työviikon jälkeen oli suorastaan helpotus, ettei tarvinnut ensimmäisenä ruveta kakkua leipomaan. Ja hienosti jäätelö maistuikin kakun sijasta, lapset kun yleensä eivät juuri kakkua syökään. Mutta tietenkin jäätelöbaariin kuuluivat omat jäätelökipot, kermavaahto, nonparellit, karkit, kastikkeet ja koristeaurinkovarjot! Aika herkullisia jäätelöannoksia syntyikin, ja tunnustan että minäkin tein itselleni oman annoksen.. :)Onko teillä kokeiltu samaa
teemaa synttäreillä?

7v-synttäreiden odotetuin juttu oli kuitenkin disco! Tästä neiti oli jo esikoulussa puhunut ystävilleen, ja siihen oli kaikki valmistautuneet. Järjestin discotilan kodinhoitohuoneeseemme, josta suljin ikkunan ja jätin huoneen täysin pimeäksi muuten, paitsi patterikäyttöisillä "discovaloilla" loimme discon tunnelman. Lisäksi esikoinen toimi dj:nä ja soitti musiikkia tietokoneelta, hienoja tanssiliikkeitä täällä nähtiinkin. Hienosti toimi discoteema ja pääsin itsekin tällä kertaa helpolla synttäreiden suhteen - suosittelen kokeilemaan.


Mutta,
Aivan Mahtavaa Ystävänpäivää! <3

4 kommenttia:

 1. Kiva idea! Mistä tuollaisia pahvisia kippoja olet löytänyt? Meillä 9v-synttärit tasan viikon päästä ja suunnittelu käynnissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahviset jäätelökipot löysin Prismasta, eli sieltä etsimään :)

   Poista
 2. Hei, upea tarjoiluidea. Kiinnostaisi myös tietää, mistä olet löytänyt nuo varjot ja lusikat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kaikki oli muistaakseni Prismasta. Siellä oli kaikkea kivaa!

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3