sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Snow. Fun.


Mahtavaa sunnuntai-iltaa ihan jokaiselle!
Täällä on ollut mitä mukavin, rennoin ja talvisin viikonloppu tälle talvelle. On tullut lumessa puuhattua, pihalle ilmestyi lauantai-illan iloksi ensimmäinen lumilyhty ja takapihalla seisoo lumiukkoja.Koska halusin pyhittää viikonlopun talvipuuhille, kävimme myös pulkkamäessä Laajavuoressa, Jyväskylän keskustan kupeessa. Siellä tuli useampi mäki laskettua ja usealla eri laskuvälineellä - ja hauskaa oli! Vaikka melkoisesti polttelikin minua vieressä olevat laskettelurinteet, mutta tänä viikonloppuna turvauduimme pulkkaan. Ja koska viikonlopun kelit olivat plussan puolella, oli tämä pulkkamäki monen perheen suosiossa.

Ja tietty käytiin nauttimassa myös Tazza-kaakaot. Nam! Nämä kaakaot onkin perinteinen juttu meillä rinteessä olon lomassa, käymme kaakaolla lämmittelemässä - ja päätin pitää perinteestä kiinni, oltiinhan sitä tavallaan rinteessä nytkin. Erilainen väline vain kehon alla. :)

Onko siellä käyty pulkkamäessä?


Mahtava viikonloppu takana, mukava onkin ottaa tällaisia irtiottoja arkeen ja muuten niin kovin aikataulutettuun elämään. Ensi viikonloppuna juhlimmekin sitten juniorin 7v-synttäreitä, todennäköisesti turvallisesti sisätiloissa kuitenkin. Mutta jää nähtäväksi, liekö sitä sunnuntaina ennättäisi vaikka suksien kanssa rinteeseen - johan se olisikin korkea aika! Ja ei mitään tekosyiden tekosyitä tällä kertaa. Ja voisi olla hyvää vaihtelua tähän sisustushässäkkäänkin, voisin purkaa senkin energian ulkoilmaan - nimittäin jotain uutta on tulossa kotiin..Missäs merkeissä siellä 
viikonloppu sujui?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3