keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Sairastupa.

Onko tylsempää kuin sairastaa? Upeasti olenkin onnistunut väistelemään kaikenmaailman pöpöjä mitä on ollut tarjolla työrintamalla, ystävillä ja jopa kotonakin. Nyt kuitenkin juhlimisen palkkana sain itselleni flunssapöpön. Kuitenkaan ei onneksi mitään tulehdusta löytynyt, eikä myöskään influenssaa. Kaikki sai alkunsa aristuksesta syvältä kurkussa ja puhumisesta johtuvista yskänpuuskista - kurkunpää on ärtynyt ja ääni sen mukainen.. Joko vihdoin pääsen eroon "pikkuorava"-äänestäni ja äänenmurros on saapunut? :)

Sairastamisen rinnalla tylsyys nousee omaan luokkaansa, nyt näen mitä kodille tapahtuu minun levätessäni. Tiskikone täynnä puhtaita astioita, tiskipöytä täynnä likaisia astioita, jääkaappi huutaa tyhjyyttään jne jne. Kuinka ahdistavaa tämä onkaan minunlaiselleni "tiptop"- ihmiselle. Ei passaa siis kovin montaa päivää olla pelistä poissa, tai koti kerkeää saamaan melkoisen muutoksen aikaan, enkä puhu mistään kovinkaan positiivisesta muutoksesta..

Onko siellä kanssani muita
samalla aaltopituudella?


Nyt kuitenkin tämän päivän pyhitän vielä sairaslomailulle, ja huomenna alkaa talviloma - eikös voisi sopia että huomenna ei enää tarvitse sairastaa?

6 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista - meillä myös poikani samassa taudissa (kurjaa lomailua).

  VastaaPoista
 2. Paranemisista lähetän täältä etelästä,meillä hiihtoloma jo kohta ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos sinnekin ihana! Huomenna olisi eka lomapäivä joten kaikki tsemppi tarpeen ;)))

   Poista
 3. Pikaista paranemista sinne, toivottavasti saat itsesi kuntoon ennen lomaa. Meillä loma meneillään ja koko porukka sairastanut lomalla enemmän ja vähemmän, onneksi ei oltu suunniteltu mitään erityistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi ei teidän loman kanssa! Täällä pikkuhiljaa yritetään parantua, tulipa ensimmäisen lomapäivän kunniaksi pinottua melkoinen kasa polttopuuta..

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3