sunnuntai 23. helmikuuta 2014

PdL & Hylly.

Eilen kotonani oli esittelyssä PompdeLux kevät/kesä 2014- mallisto. Aivan ihania vaatteita isoille ja pienille tytöille ja pojille. Luonnollisesti omat silmäni pistin välittömästi isojen tyttöjen mallistoon, josta olimme jo etukäteen katsoneet omat suosikkimme. Ja aikamoinen paketti vaatteita onkin tulossa - vaikka eipä sillä, juniorin vaatekaapista onkin melkoinen määrä vaatetta jäänyt pieneksi, ja nyt saadaan vakautettua vaatekaapin vaatetilanne. Monta juttua jäi vielä kaivelemaan mieltäkin, mutta kyllähän sitä vielä kerkeää koska mallisto on ollut vasta muutaman päivän myynnissä..

Jotain herkkuja piti tietenkin kehitellä kahvin kaveriksi. Lähestyvä laskiainen sai minut innostumaan laskiaispullien tekemisestä - ja niitäpä meillä eilen tarjoiltiinkin. Lisänä oli suolainen jauhelihapiirakka, joka onkin erittäin helppo valmistaa. Itse valmistan tämän piirakan yleisimmin valmispiirakkapohjasta, jonka esipaistetaan ja sen jälkeen lisätään reilu määrä (ainakin 400g) jauhelihaa, mausteita, pussillinen juustoraastetta ja muna-kermaseos piirakan päälle. Itse laitoin suippopaprikaa pinnalle antamaan hiukan väriä piirakalle.

Pikkusuklaasuukot puolestaan tarttuivat mukaani Lidlin valikoimasta. Söpöjä pieniä makeita suukkoja! Voisinpa joihinkin juhliin tehdä esimerkiksi pelkästä suklaasta kattauksen, suklaata eri muodossa niin mikäpä ettei myös näitä suukkojakin toiste olisi pöydässä kahvin kaverina..

Vihdoin kiinnitimme myös String Pocket- hyllyn paikoilleen, mutta ei sille paikalle mihin sen olin ajatellut. Ongelmaksi koitui seinän sisäpuolella sijaitseva keskuspölyimurin rakennelma, joten vaihdoimme suosiolla paikkaa. Mutta ei hätää, idea suunnitellun paikan tilalle on jo kehitteillä - siihen tulee taulurykelmä! Myöskin jonkun sortin mantrateksti voisi sopia siihen paikkaan..
Hylly on vielä aika tyhjä, mutta varmasti siihen löytyy oikeat jutut. Ensi viikon Helsingin reissun varalle olisikin pari juttua mielessä, jos vain työpalavereiltani ennätän pyörähtämään kauppojen puolella.. Hylly on kuitenkin mukavan kevyt makuuhuoneen sisustukseen, sekä makuuhuoneen tumma värimaailma onkin pyörähtänyt hyvin samansuuntaiseksi koko kodin sisustuksen kanssa. Eli valkoiseksi. Makuuhuoneen seinän tapetoinnin suhteen olen hiukan rauhoittunut, tämäkin tapetti näyttää kuin uudelta uusien sisustuselementtien myötä, joten voin vielä tätäkin katsella. Ainakin jonkin aikaa ;) 

Mitäs tykkäät?

2 kommenttia:

  1. Tykkään :). Mullakin lähti eilen jättimäinen Pompin tilaus, vaikka ensin luulin etten löydä paljon mitään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, mä löysin vaikka mitä kanssa! Ihana mallisto <3

      Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3