maanantai 3. helmikuuta 2014

Paketteja ja värejä.

Uuden viikon aluksi hankin vihdoin jotain kovin mieluista makuuhuoneeseemme. Ja oikeastaan uuden vuoden kunniaksi myös. Useampi juttu voisi tässä samalla hoitua. Käännyin paikallisen Sisustusilon puoleen hankintojeni suhteen, ja sainkin mahtavaa palvelua liikkeessä. Itselläni oli tietty juttu mielessä, mutta siinä tuli sitten pari muuttujaa matkaan..


.. ja muutama pahvilaatikkokin! 

Arvaatteko mitä mahdoin hankkia? ;)


Tällaisella asukokoonpanolla olin tänään liikenteessä, raitaneule oli ihana löytö Vilasta -20%, ja ihanan pehmeää ja miellyttävää materiaalia. Musta takki puolestaan on Ginatricon tämän vuoden valikoimasta, lähdin tummansinistä hakemaan ja musta tuli mukanani kotiin. Ehkäpä se musta on kuitenkin monikäyttöisempi. Oli suorastaan sattuma törmätä takkiin, koska olin ajatellut hankkivani kevyemmän takin plussakeleille villakangastakin rinnalle ja samalla löysinkin tämän. Kuvassa takki ei tule niin edukseen mitä mielessäni luonnossa. Yllätyspaikasta tosin takki löytyi, minä kun en usein GT:ssä asioi. Jostain syystä Matkuksessa innostuin pyörähtämään liiankin useassa liikkeessä. :)


Värimaailma on muuten aika jännä juttu, muutamia vuosia taaksepäin en voinut kuvitella tummansinistä päällä - vaan musta oli musta. Nykyään olen ihastunut tummansiniseen melkoisen kovasti, ja korvaan sen useasti jo mustan sijasta. Mieluusti voisin hankkia tummansinistä vielä lisääkin, yksi tietty huivikin olisi mielessäni. Mutta tässäkin asiassa käy varmaan sanonta : Never say never?

Värimaailmasta puheenollen kevät tulee olemaan todella värikäs vaatetuspuolella! Lastenvaatteissa näyttää olevan hurjasti esimerkiksi keltaista ja kirkkaita värejä, ja tunnustan että meidänkin osoitteesta löytyy jo esikoiselta keltainen takki kevätkeleille. Enkä pitäisi aivan uskomattoman outona hankintana itsellenikään värikästä takkia kevääseen. Juniorille puolestaan on tulossa jotain tälläista..


Aluksi en minä, eikä juniorikaan, ollut aivan varma onko tämä takki kiva vai. Onko siinä liikaa väriä vai ei. Mutta tilasimme sen kotiin, ja neiti ihastui välittömästi. Takki on Molokidsin kevään mallistoa, tytöille on oma sävynsä takissa ja pojille oma. Voisin uskoa, että tätä takkia tullaan näkemään varmasti paljon - ainakin jos nettikauppojen kokotilanteisiin oli yhtään uskomista, vähän sieltä ja täältä oli kokoja jo loppunut. Ja puhutaan kuitenkin hankinta-ajankohtana meilläkin jo tammikuusta. Takin värit ovat luonnossa vielä hiukan kirkkaammat, ja värikästä takkia tasoittaa mukavasti mustat housut. Eikä muuten mustissa housuissa näy pikkuliatkaan niin helposti. Näyttää siltä, että myöskin Reima juhlii väreillä tulevaa kevättä, samoin kuin Polar O Pyret. Upeita juttuja tulossa kevääseen, ainakin lapset tulevat huomatuiksi liikenteessä! :)  


Tullaanko sinunkin keväässä
näkemään reilusti värejä?

2 kommenttia:

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3