perjantai 21. helmikuuta 2014

Lomashow.

Talviloma. Nyt ja tässä.
Ensimmäinen päivä takana, toipuen. Voisin sanoa ettei loman aloitus ihan nappiin mennyt, johtuen flunssapöpöstäni - nenäliinoja on kulunut kerrakseen ja sen huomaa upeasta punaisesta nenästäni, puhumattakaan nenänalusesta. Kuitenkin ensimmäisen lomapäivän uurastuksena käyköön kodin siistiminen kuntoon sekä peräkärryllinen polttopuita - kärrystä pinominen varastoon. Kyllähän ne sinne varastoon meni, mutta illalla oli olo sen mukainenkin..


Mutta illalla sainkin nauttia takanlämmöstä jo suosikkipaikallani takan edessä rahilla. Kyllä takassa on jotain ihmeellistä tunnelmaa, ja se mukavasti rauhoittaa.


Myöskin juniori valitsi 7-vee synttärilahjakseen halutun värisen repun Partioaitasta. Tästä repusta tulikin melkoinen show illalla meillä.. Kyllähän minä olen koko ajan tiennyt, että esikoinen haluaa myös Fjällraven Kånkenin, mutta olemme puhuneet ensi syksystä - ensi vuodelle. Yhtenä perusteenani on ollut se, että neiti sai joulupukilta viimeksi uuden koululaukun tälle vuodelle. Ja toisekseen sovitusti juniorille tämä hankitaan synttärilahjaksi, mutta esikoinenhan tietenkin haluaa myös juuri samanvärisen laukun - mikään muu ei kelpaa. Eilisilta meni sitten jo neuvoteltaessa ja kiukutellessa reppuasiassa, juniori oli jo antamassa periksi että vaihtaa repun väriä ja esikoinen saa tämän vaalean lilan. Ihan mahdoton show tästä kuitenkin syntyi, ja sama meininki meinasi jatkua vielä aamullakin aamupalapöydässä.. Huoh.

Kuulostaako tutulta siellä muuallakin?
Mutta lisänä tähän reppuasiaan on sen verran kommentoitava, että jos repun hinta olisi eri- olisin varmasti heikkohermoisena juossut jo ostamaan toisen repun. Mutta täytyy sanoa että tällä repulla on aikamoisesti hintaa.. Mutta onhan se aika ihana, muistan nämä reput omasta lapsuudestanikin - tulivat juuri 80-luvun taitteessa markkinoille. Jos oikein muistan, en itse saanut tällaista omistaa, ensimmäisen koululuokan aloitin upouuden pinkin My Little Pony-repun kanssa (josta tosin taisin kuvion hangata koulunseinään).

Mitä sinä tykkäät näistä repuista?
Yes or no?Myöskin Zorro koki jotain uutta, nimittäin pääsi paksusta karvapeitteestään eilen eroon. Käytimme Zorron trimmaajalla, syynä oli karvan vaikeahoitoisuus. Minulle oli iso juttu myöntää, että en osaa (!) hoitaa karvaa oikein tai minulla ei aika riitä siihen, sillain että sen kanssa tulisi toimeen. Liekö osasyynä tämän talven märät kelit, joka asettaa omat ikävät juttunsa karvan hoidolle. Ja liekö pääsyynä pentukarvan vaihtuminen aikuiskarvaan, jolloin takkuuntuminen kuuluu asiaan - mutta väliaikainen takkuuntumisilmiö ei lohduttanut tässä tapauksessa. Zorron karva oli alkanut tietyistä kohdista vanuuttumaan tyvestä alkaen sellaisiksi vanulevyiksi, joita oli hankala saada auki. About kahden tunnin työosuuden jälkeen herra oli pesty, föönattu, harjattu, suurinosa takuista selvitetty mutta vielä tehtävää riitti - ja tämä prosessi tulisi tehdä parin kolmen päivän välein.. Joten tähän päätökseen tulimme, nähtäväksi jää onko jäbä jatkossa vain lyhytkarvainen vai vieläkö uskallan piirrellä haaveita mielessäni näyttelytoiminnasta. Mutta haaveillahan aina saa? Eikö vaan?

Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Nuhanenän pelastaa Yliopiston apteekin Nenävoide, suosittelen! Paranemista sinne ja kivaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, bebanthen on myös hyvä kaveri :)
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3