torstai 6. helmikuuta 2014

Tulppaanit ja kevätfiilistä.
Tulppaaneja ei koskaan ole liikaa, eihän? Itse tykkään kovasti laittaa tulppaaneja pitkin asuntoa, koska kovasti tuovat tunnelmaa ja piristävät. Olenkin todellinen leikkokukkien tehokuluttaja, minua ei haittaisi jokapäiväisenä herkkuna kukat maljakossa. Nyt tulppaaneja löytyykin kaupoista monessa eri kauniissa sävyssä. Ovat aivan liian vastustamattomia. Vai oletko sinä pystynyt jättämään ne kauppaan? Uskallanko tunnustaa jo ajatukseni olevan keväässä, ja hiukan jo pääsiäisessä ja keltaisessakin värimaailmassa.. siitä myöhemmin lisää. :)

Vaikka tänä talvena ei olekaan lunta ollut juuri laisinkaan, niin silti lumessa on kivaa peuhata kaikenlaista. Juniori päätti rakentaa lumesta hiukan erilaisen lumiukon kera porkkananenän, minua tämä muistutti jollain tavalla pingviinistä.. Olipa kuinka vaan, hieno teos oli - ja voi sitä tekemisen iloa! Viikonloppuna on ajatuksissa lähteä vihdoinkin sinne pulkkamäkeen, joten talvisia iloja tiedossa. Omasta mielestäni talvi on lumen puolesta ollut aika unelmatalvi, koska lumikolaan ei ole liian usein tarvinnut tarttua taikka lumikinokset ovat olemattomia - tai jos niitä on laisinkaan. Toisaalta taas laskettelun kannalta aika lumiaika taitaa jäädä aika lyhyeksi, enkä ole vielä tänä talvena kertaakaan iskenyt laskettelumonoja jalkaani (toisin kuin esikoinen, joka nytkin menee rinteessä). Liekö tässä pitäisi ryhdistäytyä ja uskaltautua rinteisiin? Voiko puolustuksena velttoudelleni olla juniorin haluttumuus laskettelurinteisiin?

Millaisia talvisia puuhia
 siellä muualla on puuhattu?


Kevättä täällä siis mielessä pyöritellään talvisien asioiden ohella, samalla peläten että lumet sulavat liian nopeaa pois. Keväästä puheenollen.. Kauhean pitkältä tuntuukin odottaa PompdeLuxin kevätmallistoa, olen jo aivan pähkinöinä täällä nähdessäni esimakua mallistosta. Minuun ne vaatteet iskevät melkoisen kovasti, ja käyttökokemus on ollut hyvä. Erityisesti esikoinen tykkää vaatteista todella kovasti, ja odottaa myös parin viikon päässä olevia kutsuja kuumeisesti.. Malttia, malttia vaan. Nyt malttia pitää myös kukkaron nyörit tiukalla, ettei retkahda ostamaan muita kevätjuttuja ennen näitä Pompin vaatteita - koska niihin tulen tosissaan tänä keväänä panostamaan!

Onko siellä muitakin
PompdeLux- faneja?


Ihanaa torstaita sinulle!

10 kommenttia:

 1. Jotenkin on hassua, että nykyisin odottelen kevättä ja kesää. Lumesta voisi ottaa enemmänkin irti. Tykkään pulkkamäestä, laskettelusta ja luistelusta, vaikka sitä en ole testannut pitkään aikaan. Varsinkin keväthanget ovat ihanaa aikaa temmeltää lumessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keväthanget ja järvenjää aurinkoisena viikonloppuna on ihanaa! Meidän viikonloppu on nyt talviulkoilulle pyhitetty. Mutta kyllä se kevät saa jo puolestani tulla! ;)

   Poista
 2. Kyllähän ne Pompit taas kummasti kiinnostaa ja vähän sitä sun tätä tulee varmasti ostettua.. Onneks meiän Pariisin reissu vähän hillitsee shoppailuintoa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AI niin, teillä on se reissu. Voi ihanaa, Pariisi on upea paikka! Paljon nähtävää! :)

   Poista
 3. Täällä odotetaan kans Pomppeja <3 Tulppaanit ovat kyllä niin yksinkertaisen kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain :) Kun uusi mallisto tulee, voi sitä rahanmenoa. :D

   Poista
 4. Ihana lumiukko :) Mä haluaisin mennä Pompdelux kutsuille (en ole koskaan käynyt). Meidän 5.v. neiti varmasti tykkäisi heidän vaatteistaan.
  Hauskaa perjantaita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja oikein mukavaa perjantaita sinnekin!

   Poista
 5. Sinulle on 11 kohdan haaste blogissani mikäli en ole sinua jo aimmin haastanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, jonkin sellaisen olen jo tehnyt mutta käyn kurkkaa ;) Kiitti!

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3