tiistai 4. helmikuuta 2014

Katsaus makuuhuoneeseen.

Makuuhuoneemme on ollut sisustuskuumeeni kourissa, tai oikeastaan minun on tehnyt jo jonkun aikaa mieli muuttaa huonetta miellyttävämmäksi. Nyt jotain uudistuksia on jo tehtykin, urakka alkoi sängynpäädyn rakentamisella. Ja todellakin, niin siinä kävi että eräs sisustushaaveeni myös toteutui tällä viikolla : vihdoinkin yöpöytinä Kartelin Combolibilit. Tosin ajatuksessani oli pienempi malli ja kolmella lokerolla, mutta kyllä ne näyttivät pieneltä jenkkisängyn vieressä ja vielä kun makuuhuoneessamme oli tilaa suuremmille. Päädyin siis isompaan malliin ja kahdella lokerolla.
Samalla hetkellä päätin uusia myös pöytävalaisimet makuuhuoneeseen. Jotain pehmeyttä halusin valaisimien kautta makuuhuoneen sisustukseen. Jotenkin olen aina tykännyt tämäntyyppisistä valaisimista, mitkä hankin Kodin1:ltä. Valaisimet olivat sopivat matalat makuuni, vaikka totuttelemista näissäkin on aika lailla. Alussa omaa silmää melkoisesti häiritsivät, mutta en myöskään liian suoralinjaista ja modernia halunnut. Joten nämä pöytävalaisimet saavat nyt tovin kelvata.

Mitäs sinä tykkäät? 
Tältä makuuhuoneemme nyt siis näyttää. Vasemmanpuoleisessa lampussa on vielä muovit päällä tässä kuvassa, mutta molemmin puoleisesti samanlaiset tasot ja lamput siis. Hyvin sopivat hiljattain tekemämme sängynpäädyn kanssa. Tänään jatkoin hiukan sisustusprojektia makuuhuoneeseen liittyen, kävin kangaskaupassa kysymässä päiväpeittokankaiden hintaa sekä ompelua - eli päiväpeitto tulee olemaan mittojen mukaan ommeltu, luulen että oikea kangaskin löytyi. Kaupasta tuntuu, ettei oikeanmittaisia saati oikeanvärisiä päiväpeittoja tunnu löytyvän. Meillä on jenkkisänky, joten päiväpeiton tulee olla suuri ja toiveemme on että se tulee sivuilta pitkälti lähes lattiaan. Mutta onneksi tähänkin on ratkaisu - kangaskaupat!

Ja tulipa tänään toinenkin hullu idea mieleen. Jopa mieheni innostui ideasta, nimittäin voisimme tapetoida makuuhuoneemme päätyseinän uudella tapetilla. Mieluinen tapettikin on löytynyt, kuten periaatteessa työmiehetkin hommaan. Eli onko vain ajankysymys kun makuuhuoneemme seinällä on toisenlainen värimaailma? Ja siis, kumpi ensin - päiväpeitto vai tapetti? Tai tapettipalan kanssa kangaskauppaan ennakoiden?

Eikai tässä enää voi perääntyä,kun 
" sain niin huikeen idiksen "?

4 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää, kiva tuo tapetti sängyn takana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Passaako tapetti mielestäsi kokonaisuuteen? Mulla kun mielessä jo tapetinvaihto..

      Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3