perjantai 21. helmikuuta 2014

Kaksin aina kaunihimpi.


Loma alkoi koko perheellä tänään. Juniori kotiutui esikoilusta mitalin kera, nimittäin päiväkodissa oli ollut koko viikon ajan olympialaiset. Lajeina oli muunmuassa halfpipeä, kelkkailua, curlingia ja pujottelua. Tänään oli mitalien jako ja palkintokahvit. Mukava tapa aloittaa hiihtoloma.

Lomaillaanko sielläkin vai
 joko lomat on lomailtu?
Tietenkin loman alkuun ja jo pelkästään viikonlopun saapumiseen liittyvät karkit ja herkut. Meidän perheen naispuoliset ollaankin tykästytty näihin kuvassa näkyviin "Grazy Frog"- karkkeihin, mitä saa Lidl:istä. Vähän niinkuin vanhanajan ufokarkkeja, makeita ja sisällä salmiakkijauhetta.. Testaa säkin!

Ja niin, jotain muutakin tuli hankittua tänään. Nimittäin se toinen Fjällravenin Kånken- reppu. Löydettiinkin aivan yllättävästi sellainen mieluisa pinkin sävy, johon kumpikin ihastui ja nyt kotona on sopu talossa - ja jo supistaan siitä, että kuinka reppuja vaihdellaan ja kumpikin saa käyttää kumpaakin. Oi tätä lahjonnan jaloa taitoa vai? Toisaalta kerranhan se kirpaisee. Ja kaksin aina kaunihimpi? Mutta, lupaan ja vannon ettei syksyllä tähän huusholliin tule enää yhtään repun reppua! :)

Mitäs tykkäät tästä reppukaksikosta?

12 kommenttia:

 1. Kivan väriset reput. Omalla kuopuksella on sama reppu tummansinisenä, hän on 12 ja ei kestä enään hempeitä värejä ;) Lapset lomalla, itse töissä. Ihana kombo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa viikonloppua ja kiva kun pistäydyit blogissani :)

   Poista
 2. Ihanan väriset reput ovat tytöt valinneet.

  VastaaPoista
 3. Ihanat reput, tykkään! Noita sammakkokarkkeja pitäisikin maistaa, uskoisin, että tykkäisin:)! Kiitos vinkistä! Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Paljon teidän tytöillä on ikäeroa? Olisi kiva kuulla enemmän sisarussuhteesta. Miten koit ikäeron vauva-aikana jne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytöillä on ikäeroa 2,5vuotta. Vauva-aikana isommalla oli iso hoivavietti, joten oli apuna. Aika helppoa kun toinen oli kuiva nuoremman syntyessä. Nuorempi otti mallia isosiskostaan ja kova kiire oli leikkimään, joten jalat lähti alle 8kk iässä. Välillä tuntui että leikit ei mene yhteen, kun välillä olivat melkoisia samiksia. Kun ikää tullut lisää, sisarussuhde syventynyt.

   Poista
 5. Täytyy sanoa, että hienot reput on molemmilla. Kiva värivalinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kivan väriset neidit tosiaan löysivät.

   Poista
 6. Täytyy sanoa, että hienot reput on molemmilla. Kiva värivalinta!

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3