sunnuntai 2. helmikuuta 2014

For me. And you.

Kuopioon - ja takaisin kotiin. Olimme juniorin kanssa yökylässä siskoni luona, ja vietimme aikaa yhdessä. Sellainen viikonloppu oli tämä, ja se menikin hyvin nopeasti ja mukavissa merkeissä. Lauantaina ajelimme siis heti aamusesta Kuopioon kannustamaan esikoisen joukkuetta luistelukilpailuissa, jonka jälkeen piti tietenkin hiukan pyörähtää jo niin tutussa Matkuksen kauppakeskuksessa. Ja ikeallakin. Yllätinkö? Eikä siinä vielä kaikki, tänäänkin tuli vietettyä mukava tovi samassa paikassa.. Ja niin, en lähtenyt tälläkään kertaa tyhjin käsin.


Kuten luisteluharrastus on arvaamaton, niin oli tämänkin kilpailun lopputulos. Ennakkosuosikkijoukkueessa oli pari kaatumista, samoin kuin melkoinen dominoefekti aivan esiintymisen alussa omassa kannustusjoukkueessakin. Kokemuksena kuitenkin valtavan hyvä, vaikkei mitalia mukana kotiin tullutkaan. Esikoinen oli itse sitä mieltä " huonoin esitys ikinä" vaikka kyllä minä olin ylpeä ja hienosti meni, ehkä alkusattumukset herpaannutti neitoset. Seuraaviin kisoihin uudella innolla ja mitalinkiilto silmäkulmassa :)Mistähän ihmeen syystä se johtukaan, että siellä Matkuksen kauppakeskuksessa on niin monta kenkäkauppaa? Jos oikein laskin, niitä taitaa olla jopa viisi kappaletta ja vieläpä lähes vierekkäin. Mistähän sekin johtuu, että aina palaan sieltä kenkäparin tai useamman kanssa kotiin? Jos siis siinä harkitset Kuopioon menoa, ja tänne Matkukseen tutustumista niin varo vaan ettei käy samoin.. Ja siis, mukaanhan sieltä lähti kenkiä tälläkin kertaa! Löysin ensiksikin aika ihanat kengät itselleni, alla muutama kuva.

Vai mitä tykkäät?

Tällä kertaa kenkiä lähti kassan kautta kolme paria. Yksi pari lähti kuitenkin onnekseni siskoni mukaan. Mutta olisiko tarjousta "ota kolme, maksa kaksi" voinut laisinkaan ohittaa? Minä sain kengät, sisko sai kengät ja juniori sai kengät - kaikki sai siis jotain. Nämä kengät lähtivät Skopunktenin valikoimista, ja omiin nilkkureihini ihastuin melkoisesti että harkitsin jopa toisena värinäkin.. 


Juniorin huoneen seinälle kiinnitin tänään pari taulua, ennestään siellä ei seinällä ollutkaan vielä taulun taulua. Juniori ihastui perhostauluihin Ikealla, ja toinen näistä lähti jo edellisellä kerralla mukaan - mutta nyt piti myös toinen ottaa. Kivasti sopivat neidin huoneen tunnelmaan, ja hintaa per taulu taisi olla n.10€.


Ja koska juniorin 7v-synttärit lähestyvät hurjaa vauhtia, kaikenlaista tavaraa onkin tullut hankittua synttäreiden merkeissä. Tänään mukaan lähti useampi juttu Tigeristä, on se vaan huippukauppa. Saisi nyt pian tulla tänne keskisuomeenkin!

Jotain muutakin taisi tulla tällä reissulla hankittua, mutta niistä sitten vaikka toisella erää - nyt meinaa aikamoisesti tätä naista täällä tietokoneen toisessa päässä nukuttaa. Uusi viikko on saapumassa, mukavaa viikkoa ihan jokaiselle! Huomenna sisustusrintamalla pistän taas tuulemaan, kuten aiemmin kerroinkin niin jostain luovuin ja jotain on todellakin tulossa tilalle! Joko oikeasti pitäisi vähän rauhoittua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3