keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Yhteistä kuumetta.

Täällä selkeästi on kevät jo mielessä, ja kodinsisustaminen. Melkoista sisustuskuumetta on aistittavissa meillä kaikilla. Esikoinen haluaisi huoneeseen vaikka mitä uutta, mieheni kaipaa makuuhuoneeseemme jotain päivitystä ja juniorin huone huutaa myös jotain piristysruisketta. Itse puolestaan haaveilen uudesta keittiön pöydästä ja tuoleista.. Olenkin pitkään haaveillut nimenomaan neliskanttisesta keittiönpöydästä, mutta tämä jää edelleen haaveeksi koska nykyisen keittiömme tilat eivät anna periksi sellaiselle. Kohta kuitenkin hankinta on lähellä, koska nykyiset ruokailusarjan nahkatuoleissa alkaa ikä jo näkymään. Makuuhuoneen suhteen mielessä olisi yöpöydät ja sängynpääty. Haluaisin myös tinkiä lipastojen määrästä, makuuhuoneessamme on tällä hetkellä kolme (!) lipastoa. Jostain voisi luopua, samoin kun televisiosta jota ei ole aikoihin käytetty. Alkoiko tämä kaikki kuumeilu siitä lampun hankinnasta? Vai oliko alkua jo joulunajan hankinnoilla?

Voisinpa aloittaa sisustuskuumeilun ensimmäisenä kohteena makuuhuoneen. Toiveena olisi aika pelkistetty linja, ja itse tykkäisin lisätä valkoisen määrää myös makuuhuoneessa, erilaisilla tekstiileillä voisi halutessaan vaihtaa ilmettä helposti. Alla on muutamia bongauksia suosikeista makuuhuoneen yöpöydän virkaan. Ehdottomasti Componibili Kartelilta on oma favorite! Mutta edullisempina muutoksen tuojina voisi olla esimerkiksi Ikean kaksi eri vaihtoehtoa. Ikean yöpöytien hinnat olivat 29-69€ eli aika edullinen muutos olisi mahdollinen..
Kuvat : http://kartellstorela.com, ikea.fi

Makuuhuoneestamme puuttuu myös sängynpääty. Mieluiten haluaisin sellaisen muhkean kankaisen sängynpäädyn, ja netistä surffaamalla ohjeitakin aika lailla tuntuu löytyvän. Ja lisäksi oma kanta kääntyy itse valmistamiseen, koska mieluisat päädyt kaupoissa ovat alkaen 400€.. Onkohan ne sängynpäädyt oikeasti kuinka hankalia tehdä? Oletko kenties sinä itse tehnyt sängynpäädyn? Onko antaa vinkkiä sängynpäädyn tekemisestä?

Monta sisustuskohdetta olisi siis, pitäisikö ensimmäisenä päättää mistä aloittaa? Lapset ensiksi vai kenties aikuisten makuuhuone kuntoon? Joutuuko sitä lähtemään lauantaina ideoimaan ikealle?

6 kommenttia:

 1. Yksi ohje löytyy ainakin blogista valkoisentalontarina@blogspot.fi, kannattaa varmaan googlettaa ni johan löytyy.

  VastaaPoista
 2. Hei ja hyvää tätä vuotta! :) Meillä on itse tehty ja oli helppoa! :) Suosittelen! Ja säästääkin kivasti!! -Lenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Lenni! :) Kerropa miten te valmistitte, vinkit otetaan vastaan ja kaikki apu. Nimimerkillä peukalo keskellä kämmentä :D

   Poista
 3. Meidän pääty tehty näin: vaneria rautakaupasta alle, etolasta paksua patjaa leikattuna oikeaan kokoon ja tosiaan sitten vain kangaskauppaan valitsemaan ja niittipyssyllä kiinni. ;) Helppoa, eikö totta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ;) Kun vain saa ideasta ihan käytännön asian,se onkin eri juttu. Ja meillä minä olen se kaikkihetijustnyt, mutta toinen meistä ei ole.. :)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3