keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Viiden haaste.

Blogeissa kiertää aika ajoin erilaisia haasteita, ja nyt kohdalleni iski uusi haaste. Nimittäin Miia haastoi minut viiden haasteeseen blogissaan täällä, kiitos siitä! Toki oli tartuttava haasteeseen.
Haasteen säännöt ovat seuraavat:
* Haastaja kertoo sinulle 5 aihetta
* Haastetun tulee kertoa top 5 listansa jokaiseen aiheeseen
* Haastetun on keksittävä uudet 5 aihetta
* Haaste on annettava 5:lle eri blogille
* Ei takaisin haastamista!

Miia antoi minulle seuraavat aiheet:

Kodin kauneimmat esineet

Kodin kauneimpia esineitä ovat erilaiset kynttiläsomisteet, joissa on kaunis kynttilänliekki palamassa ja luomassa tunnelmaa. Lisäksi rakastan Iittalan astioita, ja sisustusesineitä. Niiden pelkistetty olomuoto, ajattomuus on tehnyt minuun vaikutuksen. Jaksan monesti ihastella esimerkiksi Aalto-maljakkoani. Lisäksi Tuplakupla-valaisin on mielestäni jollain tavalla erityisen näyttävä ja kaunis valaisin, sekä sellainen must hankinta kotia sisustaessamme.
Sisustuksen design haaveeni
Sisustuksen suhteen minulla on paljonkin haaveita, ja se ei lienee tule yllätyksenä. Uskoisin että Sisustusilo tarjoaisi minulle monet asiat haaverintamalla, jos vain rahapussi olisi riittävän paksu ( ja sitä se ei tällä hetkellä ole). Yhtenä design haaveena on ollut jo jonkunaikaa Kartelin Combonibili-säilytyskalusteet sekä ehdoton suosikkini on Kartelin Bourgie-valaisin, jonka olen päättänyt hankkia viimeistään täyttäessäni 40-vuotta. Lisäksi tietenkin erilaisia haaveita on myös tuolirintamalla, ja huolisinkin siihenkin jotain Kartelin valikoimasta - Louis Chost-tuolit. Keittiössä alkaa olemaan ajankohtaista uusien ruokailupöydän tuolien hankkiminen, mutta jää nähtäväksi millaisiin tuoliin päädymme ja missä vaiheessa.

  
Oman sisustuksen trendit
Oman sisustuksen trendit menevät vuodenajan mukaan, mutta kaikenkaikkiaan hyvin klassisella linjauksella sisustan. Erityisesti pimeään vuodenaikaan sisustuksessani tuntuu olevan vahvana trendinä erilaiset kynttilät ja somisteet, sekä myöskin sisustuksen värisävyt ovat tummempia. Kevään hiipiessä tykkään lisätä valkoista, sekä käyttää sisustuksessa kevään sävyjlä hyväksi - erityisesti limenvihreää. Arvostan sisustuksessa helpoutta, linjakkuutta ja selkeyttä. Sisustuksessa A ja O onkin varmasti se, että pinnat ovat siistit, en voi kestää epäjärjestystä laisinkaan..

Suosikkiblogini
Seuraan tällä hetkellä useita blogeja, ja illalla ennen nukkumaanmenoa menee pitkä tovi lueskellessani niitä. On vaikeaa sanoa yhtä ja tiettyä blogia, tykkään seurata ystävien blogikirjoituksia sekä myöskin vieraampien. Suosikkejani taitavat olla sellaiset blogit, jotka päivittävät useasti blogiaan - se on aika koukuttavaa, seuraan tällä hetkellä eniten Viivin blogia, Hopealusikkapuussa Blogia, Hannan blogia, ja vaikka mitä muita. Kuten sanoin jo aiemmin, on vaikea sanoa yhtä ja tiettyä suosikkia.

Katson televisiosta
Miten minusta tuntuu, etten juurikaan katso televisiota.. Mitä minä sieltä oikein katson? Tällä hetkellä ainoita ohjelmia mitä seuraan tuntuu olevan putous, siskonpeti ja salatut elämät. Eli hömppä ja huumori toimii minuun, monesti naurankin kovaan ääneen putousta seuratessani.

" Haastetun on keksittävä uudet 5 aihetta" eli viisi aihetta seuraaville olisivat seuraavanlaiset:

* Mikä on tärkeintä kodissasi?
* Ostatko mieluummin desingiä vai edullisia tuotteita?
* Mikä on seuraava sisustushankintasi?
* Mikä saa sinut surulliseksi?
* Mistä olet erityisen kiitollinen?

Haastaisin seuraavat blogit:
http://munkorkeissakoroissa.blogspot.fi
Littlebighthings
Haveaniceday1.
Eloisat
Minishow

Tsemppiä, ja jään kuullostelemaan koska nappaatte haasteen vastaan - ja innolla luen sitten vastauksianne. Muutkin voi toki napata haasteen itselleen, eikun haaste kiertämään :)

7 kommenttia:

 1. Kiitos paljon haasteesta, yritän vastata pikaisesti :)

  VastaaPoista
 2. Kiva lukea vastauksiasi. Minulla on myös sama haaste odottelemassa. Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos samoin! Ja ihanaa että joku edes lukee - vaikka aina ei ole päätä eikä häntää mun kirjoituksissa. :)

   Poista
 3. Kiitos kovasti haasteesta, koitan vastailla siihen, kunhan täältä talvihorroksesta kunnolla heräilen;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3