perjantai 10. tammikuuta 2014

Vähän erilainen tavaratalo.

Joulun vapaina tuli käytyä hiukan erilaisessa muodin tavaratalossa Lappeenrannassa, nimittäin Grande Orchidee :ssa. Pelkkä sisääntulo oli tehty näyttäväksi kultaisilla ilmapalloilla tuulikaapissa, joista luonnollisesti piti heti napsaista ensimmäinen valokuva. Tavaratalon pääkäytävällä oli valtava määrä kattokruunuja, ja muutoinkin tavaratalo oli täynnä kimallusta..

Esimerkiksi tästä linkistä pääset iltasanomisen sivuille, ja lukemaan lisää tästä hiukan erilaisesta tavaratalosta.Upea kokonaisuus täynnä muotia ja kauneutta, kaikille jotain. Miehille, naisille ja lapsille valtavasti vaatteita. Ylellisiä juhlapukuja, turkisvaatteita sekä myös lapsille laatumerkkejä. Erittäin suuri kenkä- ja laukkuvalikoima, sekä upea kosmetiikkamyymälä. Grande Orchidée on Lappeenrannan Myllymäessä, jonne se avattiin marraskuun 2013 lopussa - hyvin uusi tavaratalo siis! Ja uskokaa tai älkää, niin mieheni (kyllä!) bongasi tämän ja ehdotti siellä pistäytymistä, enkä minä tietenkään laittanut pahasti vastaan.. vaikka tyhjin käsin sieltä palasinkin.

Katsokaa nyt tätäkin kimallusta tässä kuvassa katossa! Kiiltävät laattalattiat, upeita yksityiskohtia ja huippumerkkejä. Tästä tavaratalosta löytyy monenlaista juttua siitä, kuinka se on suunnannnut toivonsa kohti varakkaita venäläisturisteja. Tutustumisen arvoinen paikka ainakin tämä oli, neliöitä tavaratalolla oli hulppeasti..

Onko sinulle tuttu paikka?

2 kommenttia:

  1. Ensimmäisenä tuli mieleen, että mitä ihmettä toi Lappeenrannassa tekee, kunnes tajusin juurikin noi rajan toiselta puolelta tulevat turistit :).

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3