lauantai 25. tammikuuta 2014

Pakko sisustaa.

Viikonloppua on odotettu tässä osoitteessa. Viikonlopun varalle olikin jo tehty etukäteen suunnitelmia, sekä postista saatunut paketti Jotexilta kuumotti jo melkoisesti eilenkin.. Tänään kuitenkin heti aamun aloitin silittämällä uudet verhot lasten huoneisiin, sekä mallaamalla olohuoneeseen mustavalkoisia raitaverhoja. Nyt onkin kysymysmerkki tuleeko mustaa liikaa, jos verhot ovat mustavalkoraitaiset? Vai pitäisikö vain pitäytyä nyt saavutetussa raikkaassa valkoisessa tunnelmassa mustin yksityiskohdin?


Hiphei, tänään myös sängynpäätyprojekti sai alkunsa. Löysimme kankaan päätyyn Eurokankaan valikoimista, päädyimme valkoiseen tekonahkaan. Musta olisi ollut makuumme hieman liian tumma kuitenkin. Projekti kuitenkin tyssäsi siihen, kun rautakaupoissa ei onnistunut viikonloppuisin vanerilevyn leikkaaminen mittoihin. Menee siis maanantaihin projektin jatkuminen. Hyvää kannattaa kuitenkin odottaa, eikö vaan? Odotus palkitaan?Mukana Eurokankaassa oli myös palanen makuuhuoneemme tapettia, mutta en osannut edes ajatella kankaisia värillisiä vaihtoehtoja. Nähdessämme tekonahkaversiot, piti vain päättää että mustaa vai valkoista. Ja luontevasti päätös oli aika helppo, valkoinen. Seuraavana päädyn jälkeen onkin etsiä makuuhuoneeseen valkoiset yöpöydät, vaikka tuntuu että monta mieluistakin olisi mielessäni. Tuleeko sinulle mieleen mitä vaihtoehtoja voisi ajatella makuuhuoneen yöpöydiksi jenkkisängyn kaveriksi?

Tänään vaihdoin myös juniorin huoneeseen lampun. Ikean "kristallikruunu" sai lähtöpassin juniorin huoneesta. Alunalkaen näitä lamppuja onkin hankittu kerralla kaksin kappalein edelliseen kotiimme, jossa tytöillä oli yhteinen huone ja siellä näitä kaksi kappaletta. Nyt kuitenkin tuntui, että juniorin huoneeseen pitää myös pientä muutosta tehdä. Tämä lamppu uusi lamppu tuli myöskin Jotexin paketin mukana.

Uskomattoman sisustusbuumini ohella voin nauttia myös pienistä asioista. Mieheni toi tänään upean kimpun tulppaaneja minulle, ja kukat pääsivät keittiön ikkunalle. Tykkään niin kovasti leikkokukista! Tulppaanit taitavat olla yksiä suosikkejani, kuten myöskin liljat, eikä myöskään valkoisissa ruusuissa ole mitään vikaa.. Lauantai-illan parasta viihdettä on Putous ja kuohuviini! On hankala päättää kuka on oma suosikkini Putouksessa, koska siinä on monta hyvää hahmoja ja uskomattoman hyviä näyttelijöitä!  

Seuraatko sinä Putousta?6 kommenttia:

 1. Oletpa ollut ahkera, meillä puuttuu edelleen verhot lähes joka huoneesta. Kiva tuo uusi lamppu. Tulppaanit on muinunkin lemppareita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Mä osaan olla tehokas kun sille tuulelle joudun ;)

   Poista
 2. Sähän oot laittanut oikein kunnolla haisemaan! Jännityksellä odottelen lopputulosta makuuhuoneesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii. Vissiin alkaa tökkii jo samat jutut kotona, tarttee vaihtelua ;)

   Poista
 3. Hei, onko mahdollista saada sängynpäädyn projektista enemmänkin infoa. Haluan tehdä meille myös uuden sängynpäädyn ja kaikki vinkit sen suhteen olisi tarpeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, laitan tietoa sitä mukaa kun projekti etenee ;)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3