torstai 9. tammikuuta 2014

One day of my.

Päivänä jollaisena päätän laittaa mekon päälle, sattuu kaikenlaista. Aloitettakoon siitä, että onnistuin upeasti kaatumaan Neste-huoltoasemalla kahvia hakiessani. Laattalattia ja siinä jotain märkää - kengät hujahti kattoa kohden alta aikayksikön. Joku nuorukainen totesi, ettei kuitenkaan hameen alta ihan pikkuhousut näkyneet. :D Hah- tyydyin take a way-kahviin ja menin autooni nolostelemaan, ja myöhemmin pystyin jo nauramaan tilanteelle. Huomasin päivän loppuvaiheessa kuitenkin sukkahousuissani mukavan jäljen kaatumisesta, ja katsellaan nyt millaiset mustelmat mahdan tästäkin kommelluksesta saada. Lisäksi sokerittomia pastilleja napsiessani aloin tuntea kuinka mahaani turvotti, ja ilmaa alkoi kerääntyä. Olikin aika tukalaa loppupäivästä - kyllähän niissä rasioissakin lukee "liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia oireita"..

Tämä mekkoni oli alelöytö H&M:ltä, hintaa mekolla oli 10€ eli ei lainkaan paha. Ajatuksena oli huivien ja muiden asusteiden avulla saada erilaista ilmettä mekolla. Kanttaukset hihansuissa ja kaula-aukossa on nahkantyyppisellä kankaalla. Mukavat pienet yksityiskohdat siis. Yhdistin mekkoon mustat korut tänään, sekä mustat saapikkaat. Hiuksiinkin olen tiistaina saanut hiukan uutta ilmettä, edestä edelleen on pitkä mutta takaa lähti reilummin pituutta - kivaa pientä muutosta!

Mitäs tykkäät kokonaisuudesta?


Päivän asu:
Tunikamekko - H&M
Kaulakoru - Plico
Rannekoru - Plico
Kello - Michael Kors

Päivä oli kiireinen ja hektinen, aikataulujen suhteen oli tehnyt todellisen horrorpäivän itselleni niin päätin palkita hyvällä ruualla. Ajatus lähti jauhelihasta, ja tuloksena oli jauhelihamureke kananmunalla sekä kukkakaalimuusi. Kukkakaalimuusin valmistaminen onkin todella nopeaa ja helppoa: kukkakaali palasiksi kiehuvaan veteen kunnes pehmenee, keitinvesi pois ja sauvasekoittimella soseeksi - mukaan maitoa/kermaa, suolaa ja voita kunnes koostumus ja maku on kohdallaan. Meillä tämä meni hyvin kaupaksi, vaikkakin ulko-ovella ihmeteltiin mikä meillä oikein HAISEE.. Niin, tiedäthän ettei nuo kaalit kovin hyvältä tuoksu..


Päivän kohokohta oli kuitenkin hetki legojen parissa juniorin kanssa. Rakensimme erilaisia rakennuksia ja oikeastaan kokonaisen kaupungin. Oi miksi arki menee niin arkisissa puuhissa pääasiassa eikä perheen pienimmille tunnu riittävän tarpeeksi aikaa, vai pitäisikö sanoa energiaa? Huominen vielä, niin sitten on viikonloppu. Sitä kovasti odotamme, yhteistä aikaa ja kiirettömiä aamuja - aikatauluttomuutta. Voisin sanoa, ettei tämä lomalta työmoodiin pääseminen ole aivan helposti aamuisin onnistunut. Saati esimerkiksi juniorilla, kun viimeksi tänä aamulla ilmoitti ettei halua eskariin..

Onko siellä muillakin ollut
takkuista palata arkeen?


Nyt kuitenkin taidan vetäytyä peiton alle, ja odottelemaan nukkumattia. Viime yönä tulikin hiukan valvottua, ja olisin ollut jo kahdeksan aikaan valmis yöunille - mutta koirakoulun tunnilla käytiin Zorron kanssa hiukan opettelemassa uusia juttuja. Fiksu koira, mutta osaa myös olla melkoinen jäärä. Lieneekö tullut siis meihin perheen kasvattajiin? 

Kauniita unia sinulle! 

Ps. Yritin vähän niinkuin vihjailla miehelleni, että haluaisin hänen valmistavan meille sängynpäädyn. Tietenkin olisin apuna, tai ainakin työntarkastajana. :) Mutta vielä en oikein edes tiedä, millaisen päädyn haluaisin. Napillisena vai ilman, nahkaisena vai kankaisena? Lattiasta saakka haluttuun korkeuteen vai ainoastaan sängyn korkeudelta haluttuun korkeuteen? Ja sitten se värikin vielä. Monta kysymysmerkkiä, mutta kun alkaa tapahtumaan - tapahtuu hetkessä. Ja nämä asiat varmasti ratkeavat myös hetkessä, vaikkakin kangaskaupassa on hyvä olla tapettipalanen mukana..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3