maanantai 13. tammikuuta 2014

Muki mulle.


Oma aika, lapset unilla, tulet takassa ja kynttilöiden valossa. Hiljaisuus. Karvakasa sylissä. Hyvä olla. Pienet hetket on sitä kultaa lapsiperheessä, sekä arjen keskellä. Kaunis kukkakimppu liljoja keittiön ikkunalla jo upeasti kukkien, on ne vaan upeita. Eikö vaan?

Oletko törmännyt kaupoissa uusimpaan Muumimukiin, Toven Juhla-mukiin? Minä olen, ja olen todennut melkoista sutinaa mukien ympärillä kaupoissa. Eilen ja tänään kävi melkoinen kilinä ja kolina kuppien ympärillä, jokainen kuppi taidettiin hetkessä käydä läpi. Syykin on ollut melko selkeä, kuudesosaa mukeista koristaa mukin sisäreunaan maalatut silmälasit. Itselleni tokaistiin tänään, että jos etsin silmälasillisia, niin kupit on käyty läpi jo moneen kertaan eikä niissä ole. Herrasmies neuvoi myös, kuinka päin kupin sangan tulisi olla että nopealla vilkaisulla jo näkisi onko silmälaseja vai ei..
Mukeja onneksi kuitenkin myydään koko vuoden 2014 ajan, joten hätää ei ole - jokaisessa tuotantoerässä tulee silmälasillisia mukeja lisää. Ja tietenkin minäkin haluan juuri sellaisen, missä on silmälasit. Mutta eipä nämä Muumimukit enää mitään edullisia ole, tämä Toven Juhlamuki maksaa siinä 29€ hujakoilla. Kuitenkin hyvä tarkoitus on myös näiden mukien myynnissä, jokaisesta juhlavuoden mukista lahjoitetaan kaksi erutoa Unisefille lasten koulutuksen tukemiseen kehitysmaissa.

Mitäs sinä tykkäät?
Onko tämä kuppi pakko saada?Kuitenkin ihanana juttuna on myös kupin kanssa samaan sarjaan kuuluvat upeat kannelliset purkit. Ihan liian ihania..


Täällä on otettu heti kotitöiden merkeissä ilo pakkaskeleistä, nimittäin petivaatteet pääsivät tänään tuulettumaan pihamaalle. Ja kuinka raikkaina (ja kylminä) ne takaisin sisälle otettiin, puhtaat lakanat päälle ja kyllä uni mahtaa maistua. Ihana Zorroherra toimi juniorilla pehmoisena unikaverina, nukutti pienen neitosen ja sieltä sängyltä nappisilmillään minua katseli. Nyt hyppään raikkaisiin, ja vilpoisiin petivaatteisiin..

Pehmoisia yöunia!

2 kommenttia:

  1. Arvaapa miten nolosti mulla kävi. Pidin kädessä rillimukia joulun aikoihin. Ajattelin ostavani sen myöhemmin. Sitten tuli kohu näistä rillimukeista, ja meikä oli luullut sitä yhtä hypistellessä, että kaikissa on rillit. Arvaa harmittiko :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Mä yritän metsästää sellaisen kovasti. Tosin keräilijät olleet tehokkaita..

      Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3