sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kuume nousee.

Matkus tarjosi minulle pikkuneiteineni mukavan lauantaipäivän. Kyseessä on siis Kuopion sivulla sijaitseva Matkus kauppakeskus, joka tarjoaa kahdessa tasossa erilaista shoppailijalle ja samassa rakennuksessa on myös Ikea. Tämäkään reissu ei ollut mikään floppi, ainakaan jos katsoo mitä kaikkea kotiin toimme tullessamme. Mitään erityistä suunnitelmaa tai ostettavaa ei ollut tarkoin mietittynä, vaan olimme avoimin silmin tutkailemassa, vaikkakin itse enemmän sillä kodinsisustussilmällä. Myös kävimme herkuttelemassa Ikean lihapulla-annokset, on muuten yksi sellainen ruoka-annos jonka meidän tytöt syövät innolla kokonaan "ulkona". Ja tietenkin jälkiruoka pitää myös herkutella lihapullien jälkeen..

Käytkö sinäkin lapsiesi kanssa Ikealla lihapullilla?

Mukaamme lähti useampi muovikassi lauantain reissulta. Itse tein ihania löytöjä HM Homesta ja Ikealta, sekä ihan oikeasti tarvehankintojakin. Olohuoneemme saa nyt vuorostaan lisää mustavalkoista värimaailmaa uusilla tyynynpäällisillä, keittiöön puolestaan hankin muun muassa uudet tabletit pöydälle ja ihastuttavan mustavalkoisen tiskirätinkin. Ja mitä kynttilöihin tulee, niitä ei ole koskaan liikaa.. Eihän?
Nämä kynttiläpurkit ovat yksinkertaisesti vastustamattomia! Ja miten monessa ihanassa sävyssä näitä olikaan..


Todellinen paratiisi neideille oli Tiger. Yleensäkin sieltä löytyi askartelijalle vaikka sun mitä, ja miten edulliseen hintaan! Täältä mukaamme tarttui useamman kassillisen verran tavaraa, kaikenlaista askartelutavaraa siis kartongista erilaisiin tyttöjen lemppareihin. Tämä lukeutuu yksiin niihin liikkeisiin, joissa neidit haluavat aina käydä kun käymme Matkuksessa. Nyt kun Tiimareita on suljettuina, niin liekö tästä tulee nykypäivän "uusi Tiimari"?


Kuten juniorin ihastumiin maalattaviin rakennuksiin / hahmoihin, mitkä maksoivat muistaakseeni vain 2€ kappale. Tänään taiteilijaneitimme onkin maalannut taulujen lisäksi näitä ostoksiaan myös. Esikoinen puolestaan löysi pakkauksen, jonka ohjeiden mukaisesti voi itse valmistaa pehmolelun. Tämän paketin ja ohjeiden parissa neiti puuhasikin heti eilen illalla kotiuduttamme. Hieno pehmolelu siitä syntyikin!Esikoinen on toivonut itselleen Converseja, ja tällä reissulla emme voineet jättää niitä kenkäkaupan hyllylle - ne olivat -30% alessa, ja sattumalta lasten kengistä sai vielä viikonloppuna extra-alennuksen -20% myös alennetuista. Olin kassalla aika yllättynyt, että myös alehinnoista lähti -20% pois.

Yksinkertaisesti vastustamattoman hyvään hintaan siis, eikö?

No sitten siinä kävi tosin vielä niin, että neidille löytyi myös aika kivat nilkkurit kaupunkikäyttöön. Ihan siis selvää säästöä :D Itselleni en tällä reissulla oikeastaan etsinyt mitään vaate/kenkämaailmasta, aion tehdä ystävieni kanssa päivän retken tänne - vain naisporukalla. Sitten voimme yhdessä päivittää kevätvaatetuksemme :)Mutta joku ihmeen sisustusbuumi minuun on iskenyt, tänään silittelin jo verhot olohuoneeseen ripustamista odottamaan. Tein tänään myöskin tilauksen Jotexille, josta tuntui löytyvän kotiin kaikenlaista kivaa. Tietty uudet verhot olohuoneeseenkin, ettei nyt vaihdettaviin ennätä kyllästymään.. Olohuoneen tulevat verhot ovat sävyltään yllätykseksi mustavalkoiset. Jatketaan siis mustavalkoista teemaa olohuoneessa, esikoinenkin toivoi omaan huoneeseensa mustaa sävymaailmaa - kohta elämme mustavalkoista elämää :D Mutta onhan se aivan ihana fiilis, kun saa uutta ilmettä kotiin, kummasti se piristää!

Esikoisen huoneeseen löytyi Jotexilta monta kivaa sisustusjuttua sekä seinähylly, juniorin huoneeseen aika kiva lamppu ja kummallekin uudet verhot. Niin, ja lisää tyynynpäällisiä. Mikä ihme niissä tyynynpäällisissä oikein on? Olenko mä ihan hurahtanut tyynynpäällisiin?
Ja ai miten niin mulla olisi sisustuskuume? Aika korkea kuume taitaakin olla, joka vain nousee nousemistaan!

Onko muuallakin kuumetta olemassa?

2 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä! Matkus on todelka ihana paikka ja lähden sinne pian ystäväni kanssa.Ikealta vaikka mitä haettavana ja Tiger todella kiva
  paikka sisustus tuunailuja varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva että muitakin Matkuksen löytäneitä. Kiva paikka todellakin!

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3