sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Kuivat kädet.

Onko sinullakin kuivat kädet? Minulla on parin talven aikana kehittynyt melkoisen paha kuivuus käsien, erityisesti peukalon ja etusormien alueelle. Sen verran paha tilanne on kuitenkin, kuivuus rikkoo ihon ja kädet ovat pienillä haavoilla - ja kipeät. Käytänkin käsivoidetta aamuin illoin sekä myöskin päivän aikana autoillessani. Luulen että osittain auton ilmastointi on pahentanut tätä ongelmaa. Arvostan sitä ominaisuutta erityisen paljon että käsivoide imeytyy nopeasti ja antaa riittävästi kosteutusta. Oma lempituotteeni on ollut L`occitane- käsivoide, mutta nyt on tuntunut ettei tämäkään tuote enää tunnu toimivan - liekö minun iho on tottunut jo tähän voiteeseen vai mistä johtuu? 


Kysäisin tutulta konsulentiltä pääkaupunkiseudulta apua, mitä hän suosittelisi minulle. Ensimmäisenä hän ehdotti minulle Elisabeth Ardenin eight hour- käsivoidetta. Hän kuitenkin oli tietoinen, ettei Jyväskylässä ole Stockmannia eikä tätä tuotetta saa myöskään Sokosen valikoimasta - mutta osasi vinkata että tuotetta löytyy 
Kicksin valikoimasta. Onnekseni Jyväskylässä on Kicks-myymälä keskustassa, Forum kauppakeskuksessa. Joten selkeää oli, mistä tuotetta oli itselleni hankittava!Täytyy kyllä heti ensimmäisten päivien kokemuksella antaa täysi kymppi tälle tuotteelle! Tämä voide imeytyy todella nopeaa, tuoksu ei ole liian vahva ja voide jättää ihon mukavan kimmoisan tuntuiseksi. Kaikenkaikkiaan siis todella onnistunut vinkki, ja kuivien käsien pelastaja. Joten jos sinulla on samaa ongelmaa käsien kuivumisen kanssa, suosittelen testaamaan tätä Elisabeth Ardenin eight hour- käsivoidetta. Liekö pitää tutustua myöskin saman sarjan meikkitaiteilijoiden must- tuotteeseen, Eight Hour Creamiin, jota voisin esimerkiksi laittaa neitien kuiville poskille.

Onko tämä tuote sinulle tuttu?

Kicksistä mukaan lähti myös Skin Treat-sarjan suihkuöljy, jossa on muunmuassa oliviiöljyä kosteuttamassa ihoa, ja tämä tuote on muuten myös reilun kaupan tuote. Öljytuotteet ovat hiustenhoidossakin lempituotteitani, niin miksei myös vartalonhoidossa ja suihkutuotteissa. Mukavia tällaiset henkilökohtaiset tuotehankinnat, saa hemmoitella itseään!


Olimme nyt rohkeita ja nostimme olohuoneeseen valkoisen nukkamaton paikoilleen, toivotaan ettei Zorro-herra päätä merkata tätä mattoa. Suoja-aineen suihkutamme varalta huomenna vielä maton pinnalle, nyt kun tuotelaatikossa ei ollutkaan tätä suihketta.. Myöskin Puppy pääsi keskipisteeseen olohuoneessa. Tälläkin hetkellä Zorro nukkuu selällään Puppyn vieressä - kaksi valkoista koiraamme. :)


Viikonlopun aikana mieheni oli reipas, ja oli ilokseni öljynnyt massiivipuisen keittiönpöytämme. Tätä ei liian usein tule tehtyä, ja sen huomaa viimeistään siinä vaiheessa kun pöydän pintaan jää laseista rinkuloita. Siinä vaiheessa muistaa öljytä pöydän uudelleen. Myös sohvat saivat uuden vahauksen pintaansa, jostain syystä nahkasohvien hoidonkin suhteen olemme aika laiskanpuoleisia. Liekö syynä siihen menevä aika ja sen vaivalloisuus? Nyt kuitenkin valkoiset nahkasohvamme ovat taas puhdistetut, ja vahatut. Jospa kesällä sitten seuraavan kerran?

Yllätyksenä miehelleni on tainnut tarttua tämä sisustuskuumeeni. Hän tänään kokeili uutta järjestystä olohuoneeseemme, mutta päädyimme taaskin alkuperäiseen järjestykseen. Tuttu ja turvallinen. :) Mieheni jo suunnitteli uusia tauluja olohuoneeseen, television nostamista seinälle, lasista sohvapöytää ym. Mahtavaa suunnitella yhdessä, ja voisinkin toteuttaa vaikka mitä ideoita - kun vain olisi sitä ylimääräistä irroittaa kaikkeen siihen..
No, hiljaa hyvä tulee?

4 kommenttia:

 1. Jos tarvitset maailman parasta huulirasvaa niin sekin löytyy Elisabeth Ardenin eight hour cream tuubista. Todella riittoisa ja auttaa vaikka huulet olisivat todella rohtuneet.

  VastaaPoista
 2. Itse käytin vuosia sitten Eight Hour Creamia vähän kaikkeen mutta totesin sen tosi sotkuiseksi käyttää. Mulla on sama käsien kuivumis/halkeilu-probleema ja erinäiset rasvat on kokeiltu. Nykyään käytän talvisin öljyjä, olen huomannut että nyt kun Bio Oilia tulee muutenkin käytettyä, se on hyvä myös käsille... Imeytyy nopeasti ja ei jätä 'raskasta' tunnetta. Hölvään öljyt lähinnä yöksi ja ajoittain päivälläkin kämmenselälle muiden rasvausten välillä. Toinen mitä käytän on Aqualan Oil. Nämä on olleet tämän talven taikasanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkeistä :)
   Mä olen aivan rakastunut tähän uuteen käsivoiteeseen, ja imeytyy todella nopeaa! Talven must tuote minulla! :)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3