perjantai 31. tammikuuta 2014

Keep calm.

It´s weekend! Mahtavaa, viikonloppu! Yhteistä aikaa, aikatauluttomuutta ja aivot narikkaat - sitä tämä viikonloppu tulee olemaan. Plus että tänä viikonloppuna suurin osa ajasta taitaakin mennä Kuopiossa, esikoisella on kutsukisat huomenna ja jään juniorin kanssa yöksi Kuopioon. Onhan se mukavampi ajellakin valoisaan aikaan kotiin kuin pimeällä? Ettei kävisi samallalailla kuin viime Kuopiosta paluumatkalla, valokuvalla ikuistetaan kuski.. Tarkoitus olisi myöskin huomenna kisojen jälkeen mennä vielä Matkukseen, pieniä ostoksia tiedossa kenties Ikealta ja H&M Homelta. Jokohan tää mun sisustusvimma kohta alkaisi laantumaan, tai tää tulee kyllä tosi arvokkaaksi! :)

Tuleeko sielläkin viikonloppu tarpeeseen?Esikoinen halusi huoneeseensa mustaa väriä lisää, ja pinkki saisi väistyä mustan tieltä. Vaihdoimme myös kehyksiin uudet kuvat, kortteja sekä paperia löytyi paikallisesta Harjun paperista. Muutamia kehyksiä on tulossa seinälle lisää, nyt kun valokuvat saivat poistua toisenlaisen trendin tieltä. Kyllä neitiä on pitänyt hiukan rauhoitella, kun tosissaan on vaatinut jo tapettienkin vaihtoa! Mahtaa tulla neidistä hyvin samanlainen kuin äidistään, joten aikuisena osaa olla aika vaativa - voi sitä miesparkaa! :D


Halensilta tilatut pikkutaulutkin ovat vielä suojamuoveissaan, tulisi päättää mihin kohtaan seinälle seinähyllyn laittaisimme ja taulut paikoilleen. Kivoja kuitenkin nämä pikkutekstitaulutkin. Niin se musta vaan hiipii hiljalleen useampaan paikkaan, mutta voin (lähes) vannoa ettei makuuhuoneeseemme se pääse - koska nyt on menossa valkaisuteema taas siellä huoneessa. Jos hyvin käy, maanantaina olen onnellinen uusien yöpöytien omistaja!


Pitäkää peukkuja, että Kuopiosta kotiutuu onnellinen neiti mitali kaulassaan. Ja onnellinen äiti uusine hankintoineen - jää nähtäväksi millä tällä erää tarttuu mukaan. Nyt kuitenkin pakkauspuuhiin - mutta ennen huomista olisi vielä jotain mukavaa tiedossa, nimittäin onnistuin tänään sattumalta saamaan kaksi vapaalippua tämän iltaiseen Cheekin keikalle eli sinnekin vielä!

Mukavaa weekendiä sullekin!

6 kommenttia:

 1. Wau, ihania tauluja!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat verhot. Tsemppiä kisoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Mustavalkoisena oltais haluttu mutta hyvin nämäkin menee! :) sijoitus oli neljäs kisoissa.

   Poista
 3. Kivoja tauluja, olen itsekin katsellut noita verhoja, meille ei käy toi vaaleanharmaa, mutta kuosi miellyttää.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3